dimsonic Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 Εχει γραφτει στον ξενο τυπο. Παλιοτερα ο Baker ειχε κατηγορησει για τον ιδιο λογο τον Bruce. Δεν ειναι ομως σπανιο. Ο Collins πχ και ο Townsend ειναι επίσης σχεδον κουφοι με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 Επειδή ο Clapton μου αρέσει ιδιαίτερα ως τραγουδιστής (και όχι τόσο ως κιθαρίστας), θεωρώ κρίμα να μην ακούει (και άρα να φαλτσάρει στο τραγούδι). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 Εχει γραφτει στον ξενο τυπο. Παλιοτερα ο Baker ειχε κατηγορησει για τον ιδιο λογο τον Bruce. Δεν ειναι ομως σπανιο. Ο Collins πχ και ο Townsend ειναι επίσης σχεδον κουφοι + Brian Johnson Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 + Brian Johnson Ο οποίος φάλτσαρε τρελά σε κάποια live λίγο πριν τον φύγει ο Angus (αν και τώρα νομίζω ότι είναι καλύτερα τα πράγματα). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 Ποιος Eric... :P, εδώ και μερικά χρόνια (2-3) η ακοή μου είναι 55%, με 35% καλύτερη ακοή στο αριστερό μου αυτί, ωριλάς το είπε.... :-X Άτιμη μουσική... :-X Όθωνα μην ανησυχείς θα συνεχίσω να γράφω κομμάτια! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 Επειδη ομως μας αρεσεις ως τραγουδιστης ειναι κριμα να μην ακους αι να φαλτσαρεις.... ;) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2018 Ποιος Eric... :P, εδώ και μερικά χρόνια (2-3) η ακοή μου είναι 55%, με 35% καλύτερη ακοή στο αριστερό μου αυτί, ωριλάς το είπε.... :-X Άτιμη μουσική... :-X Όθωνα μην ανησυχείς θα συνεχίσω να γράφω κομμάτια! :D κουφο μου ειδωλοοοοοο. σκεψου και να ακουγες τι θα έγραφες! βαλε ακουστικο βαρυκοιας να κλαψουνε μαναδες, να θερισεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2018 Ποιος Eric... :P, εδώ και μερικά χρόνια (2-3) η ακοή μου είναι 55%, με 35% καλύτερη ακοή στο αριστερό μου αυτί, ωριλάς το είπε.... :-X Άτιμη μουσική... :-X Όθωνα μην ανησυχείς θα συνεχίσω να γράφω κομμάτια! :D Και άτιμα μαρσάλια όπως θα έλεγε ο RayDTutto. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση