Προς το περιεχόμενο

Χάνει ο Eric Clapton την ακοή του ;

mikeguitar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διάβασα αυτό και λέω θα το ανεβάσω να μου πείτε αν ισχύει.

Κοίτα, τον πήρα τηλέφωνο σε ένα παλιό αριθμό του που είχα, το σήκωσε μία γυναίκα, της λέω "δώσε μου τον Έρικ", "ίσα ρε βλαμμένε", μου απάντησε αυτή.

Οπότε, συμπεραίνω ότι όντως χάνει την ακοή του, καθώς αποκλείεται να είχε ακούσει ότι είμαι εγώ και να μην είχε έρθει στο τηλέφωνο.

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα, τον πήρα τηλέφωνο σε ένα παλιό αριθμό του που είχα, το σήκωσε μία γυναίκα, της λέω "δώσε μου τον Έρικ", "ίσα ρε βλαμμένε", μου απάντησε αυτή.

Οπότε, συμπεραίνω ότι όντως χάνει την ακοή του, καθώς αποκλείεται να είχε ακούσει ότι είμαι εγώ και να μην είχε έρθει στο τηλέφωνο.

Έχετε διαβάσει κάτι αντίστοιχο εσείς;

Ωραίο είναι το χιούμορ αλλά όχι τώρα παρακαλώ δεν είναι της παρούσης αν όντως ισχύει ότι ο Κλάπτον κουφαίνεται.Το in.gr είναι σοβαρο site απ'όσο γνωρίζω.Θα περιμένω και άλλες απαντήσεις.Να'στε καλά είμαι σιγουρος ό,τι πολύ κιθαρίστες έχετε πρότυπο τον Κλάπτον.Όσο για την γυναίκα του θα έχει τεράστια αγωνία η καημένη.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που είναι πάνω από πενήντα (και πολλά λέω) και δεν έχει χάσει σημαντικό τμήμα της ακοής του.

Τώρα, αν αυτός ο άνθρωπος έχει περάσει και κάποιες δεκαετίες μπροστά σε τερματισμένα μαρσάλια, ε, δυσκολεύουν λίγο τα πράγματα.

Άσχετο, αλλά εμείς συνεχίζουμε να ακούμε το mahogany.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Εγω τον πηρα γυναικα σε ενα παλιο τηλεφωνο που  ειχα,το σηκωσε ενας αριθμος ,του λεω "δωσε μου τον βλαμμενο","ισα ρε Ερικ" μου απαντησε αυτος.

Αρα ακουω οτι οντως συμπεραινει  καθως αποκλειεται να ηταν αυτος οτι οντως ειμαι το τηλεφωνο και να μην ειχε ακουσει.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Έχετε διαβάσει κάτι αντίστοιχο εσείς;

Ναι, το διάβασα και εγώ.

Φαντάζομαι πως καταλαβαίνεις ότι δεν είναι δυνατό να ελπίζουμε σε οποιαδήποτε σοβαρή πληροφόρηση για τέτοια πράγματα, από δημοσιογράφους και ειδικότερα από Έλληνες δημοσιογράφους.

Επίσης, ισχύει αυτό που έγραψε ο Ραίη, οπότε επίτρεψέ μου να θεωρώ ότι τίποτε αξιοσημείωτο δεν συμβαίνει. Ακόμη και ο Έρικ Κλάπτον, έχει σώμα το οποίο θα υπακούσει στους νόμους της φύσεως.

Mea Culpa

Ακόμη και ο Έρικ Κλάπτον, έχει σώμα το οποίο θα υπακούσει στους νόμους της φύσεως.

ο Jeff Beck όμως...αντιστέκεται!!!!

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Ναι, το διάβασα και εγώ.

Φαντάζομαι πως καταλαβαίνεις ότι δεν είναι δυνατό να ελπίζουμε σε οποιαδήποτε σοβαρή πληροφόρηση για τέτοια πράγματα, από δημοσιογράφους και ειδικότερα από Έλληνες δημοσιογράφους.

Επίσης, ισχύει αυτό που έγραψε ο Ραίη, οπότε επίτρεψέ μου να θεωρώ ότι τίποτε αξιοσημείωτο δεν συμβαίνει. Ακόμη και ο Έρικ Κλάπτον, έχει σώμα το οποίο θα υπακούσει στους νόμους της φύσεως.

Έχεις δίκιο trolley,από τον πιο κοινό θνητό μέχρι τον μεγαλύτερο διάσημο όλα τα σώματα υπακούν στη φύση...τώρα όσο για τους Έλληνες δημοσιογράφους αν και δεν έχουμε κάτι μαζί τους θα σου πω ότι το έγραψε και η dailymail.

Έχεις δίκιο trolley,από τον πιο κοινό θνητό μέχρι τον μεγαλύτερο διάσημο όλα τα σώματα υπακούν στη φύση...τώρα όσο για τους Έλληνες δημοσιογράφους αν και δεν έχουμε κάτι μαζί τους θα σου πω ότι το έγραψε και η dailymail.

Εννοούσα ότι το σύνολο της ελληνικής δημοσιογραφίας, απλώς αναπαραγάγει αδιακρίτως ότι έχει ήδη δημοσιευθεί σε μέσα του εξωτερικού. Οπότε, αν είναι να διαβάσουμε κάτι, τουλάχιστον ας το διαβάσουμε στο πρωτότυπο κείμενο, από ανθρώπους που αυταπόδεικτα βρίσκονται πιο κοντά σε τέτοια γεγονότα. Όχι, δεν έχω τίποτε μαζί τους.

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου