BlackCrow81 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2018 Λοιπόν μάγκες για πρώτη φορά θα ζητήσω τη βοήθειά σας. Για μια ηχογράφηση που θέλω να κάνω έχω καταλήξει στα 2 παρακάτω preset για το solo και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω (κλίνω προς το πρώτο πάντως). Τη μία μέρα μου αρέσει το ένα και την άλλη το άλλο. Δεκτές και προτάσεις διόρθωσης. Το παίξιμο μην το λάβετε υπόψιν γιατί λόγω one take είναι ψιλοχάλια με τα λαθάκια του ::) preset_1.mp3 preset_2.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2018 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2018 Το #1 κι εγώ. Εχει ωραίες μεσαίες και definition. Σχόλιο για το σόλο: Του δίνεις και καταλαβαίνει! Ωραίος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 Δες το στη μιξη οχι ετσι σκετο... "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 BlackCrow81 σε είχα για σοβαρό άνθρωπο και ουχί για σρέντερ... ::) :P :-X ;D Πέρα όμως από την λανθασμένη αντίληψη μου,..... το 1ο κλιπάκιο είναι μες τα γούστα μου :-* Edit: Άντε και με ένα καλό κάρμα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 #1 δαγκωτό ;D I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 Να πω ότι αρχικά δυσκολεύτηκα να εστιάσω στον ήχο γιατί ξεμυαλίστηκα με το ίδιο το σόλο, στο οποίο κάνεις το όργανο φιτίλια. Έδω είναι μία περίπτωση More-Is-More και την αφήνουμε ως έχει. Εύγε! Στο προκείμενο τώρα: Το #1 μου ακούγεται πιο "organic", πιο Satriani Το #2 μου ακούγεται πιο "synthetic", πιο Vai. Μάντεψε: Και γω δαγκωτό: Το #1 ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 Το #1 και από εμένα. Μου ταιριάζει καλύτερα. Έτσι δώσε σόλα, ωραίος!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση