dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 δεν πειράζει μάνα μου.... ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ένα ρεβανί Αλεξανδρινό.....(δε μπορεί θα φκιάνετε και σεις...) :P με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ένα ρεβανί Αλεξανδρινό..... Σλουρπ .... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 Σλουρπ .... κάπως έτσι, ναι... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 Μεγάλη γκάφα της Λάνας. Δεν θα με εξέπληττε να μην είχε καν ακούσει το κομμάτι των Radiohead, ;D ωστόσο το ποσοστό (40%) που τους πρόσφερε, μου φαίνεται αρκετά ακριβοδίκαιο - δεν τους έχει βουτήξει ολόκληρο το κομμάτι. Την ίδια στιγμή, κατανοώ απόλυτα τους βρετανούς... στη θέση τους νομίζω ότι ο οποιοσδήποτε θα έκανε το ίδιο, ζητώντας τα όλα ή τίποτα, διότι το κουπλέ της λάνα και η μελωδία της φωνής είναι απόλυτα ίδια και διότι πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα tunes τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2018 Οπότε λογικά αν κερδίσουν το δικαστήριο θα δώσουν μέρος των δικαιωμάτων στο δίδυμο των Holies, σωστά; www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2018 Οπότε λογικά αν κερδίσουν το δικαστήριο θα δώσουν μέρος των δικαιωμάτων στο δίδυμο των Holies, σωστά; Όχι, αν το δικαστήριο αποφασίσει ότι το κομμάτι είναι κλεμμένο από το Creep τότε the money goes to Radiohead, Albert Hammond, Mike Hazlewood. Αν αποφασίσει ότι είναι κλεμμένο από το The Air That I Breathe από το οποίο "γεννήθηκε" το Creep τότε the money goes to Albert Hammond, Mike Hazlewood μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2018 Δηλαδή, εγώ "κλέβω" το Smoke on the Water. Το κλεψιμέικο λέγεται "Amartia" . Στη συνέχεια κάποια κυρία "δανείζεται" το "Amartia" και ονομάζει το νέο πόνημα "My Kardia pona for you" . Θα μηνύσω εγώ την κυρία και θα πάρω αμοιβές για ένα τραγούδι που προφανώς το έχουν συνθέσει οι Deep Purple; Μιλάμε για μπίζνα όμορφη. Κρίμας που δεν έχω καμιά φίλη να μου "κλέβει τραγούδια μου" Το κατάλαβα λάθος; :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2018 Το γεγονός είναι πάντως ότι το τραγούδι της Lana είναι πολύ περισσότερο Creep απ' ό,τι το Creep είναι "The air that I breathe". When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bshop Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2018 Το γεγονός είναι πάντως ότι το τραγούδι της Lana είναι πολύ περισσότερο Creep απ' ό,τι το Creep είναι "The air that I breathe". αυτό παρατηρώ και εγώ...είναι σχεδόν αυτούσια η μελωδία στη Lana ενώ το Creep έχει μεν τις βάσεις από το "air" αλλά η μελωδία δεν είναι ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2018 Ωραία υπόθεση. Να τους δουλέψεις τους ραντιοχεντ με ενα εργολαβικό 20%-25% και μετά να κάθεσαι για κάνα χρόνο ;D ;D ΥΓ. Για συμβιβασμό το κόβω . Τωρα είναι η κλασσική φαση των διαπραγματεύσεων (μπούρδες). Θα κατέβουν λίγο αυτοί, θα ανέβει λίγο η άλλη....το κλείνουμε στο 55% και άντε γεια (σιγά μην φαμε τα νιάτα μας σε paperwork στα δικαστήρια) ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση