cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 https://www.theguardian.com/music/2018/jan/08/radiohead-lana-del-rey-creep Εντάξει, μοιάζει λίγο.... ::) :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 Lana Del Rey "It's true about the lawsuit. Although I know my song wasn't inspired by 'Creep,' Radiohead feel it was and want 100% of the publishing - I offered up to 40 over the last few months but they will only accept 100. Their lawyers have been relentless, so we will deal with it in court." Graham Coxon (Blur) "I always thought The Hollies wrote it... hehe." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stoyo Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 Να πω οτι το εγραψε καποιος αγνωστος καλλιτεχνης στο σπιτι του, οκ, μπορει να το εκανε υποσυνειδητα, χωρις να το θελει. Να το γραψει η Lana Del Rey και να περασει απο ολα τα σταδια της παραγωγης χωρις κανεις να καταλαβει τιποτα, μου φαινεται καπως περιεργο... εκτος αν το εκανε σπιτι της :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 Πάντως μετά τα βίντεο με τους Hollies (που για είμαι ειλικρινής δεν τό'ξερα το τραγούδι), ένα έχω να πω... ο κλέψας του κλέψαντος! :o Τουλάχιστον οι Radiohead πήραν μόνο ::) τα 4 πρώτα ακόρντα και ψιλοάλλαξαν την μελωδία, δεν έκαναν copy σαν την Νίτσα (Λάνα-Λανίτσα-Νίτσα..... :D ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 ο κλέψας του κλέψαντος! Κι άλλος ένας ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 Άσε που όλοι αυτοί παίζουν με Γιβσον www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 The liner notes of Radiohead’s Pablo Honey now credit Hammond and Hazlewood as co-writers of “Creep” and Hammond and Hazlewood split royalties with the band. The Hollies "The Air That I Breathe" (1974) vs. Radiohead "Creep" (1992) | 11 Suspiciously Sound-Alike Songs | TIME.com https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 Πάντως μετά τα βίντεο με τους Hollies (που για είμαι ειλικρινής δεν τό'ξερα το τραγούδι), ένα έχω να πω... ο κλέψας του κλέψαντος! :o Τουλάχιστον οι Radiohead πήραν μόνο ::) τα 4 πρώτα ακόρντα και ψιλοάλλαξαν την μελωδία, δεν έκαναν copy σαν την Νίτσα (Λάνα-Λανίτσα-Νίτσα..... :D ) γεννήθηκες κομματάκι αργότερα... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 γεννήθηκες κομματάκι αργότερα... Που μένεις νά'ρθω να σε πάρω να σε κεράσω! O0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση