Προς το περιεχόμενο

Radiohead vs Lana Del Rey

cigaret13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 20
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Lana Del Rey

"It's true about the lawsuit. Although I know my song wasn't inspired by 'Creep,' Radiohead feel it was and want 100% of the publishing - I offered up to 40 over the last few months but they will only accept 100. Their lawyers have been relentless, so we will deal with it in court."

Graham Coxon (Blur)

"I always thought The Hollies wrote it... hehe."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να πω οτι το εγραψε καποιος αγνωστος καλλιτεχνης στο σπιτι του, οκ, μπορει να το εκανε υποσυνειδητα, χωρις να το θελει. Να το γραψει η Lana Del Rey και να περασει απο ολα τα σταδια της παραγωγης χωρις κανεις να καταλαβει τιποτα, μου φαινεται καπως περιεργο... εκτος αν το εκανε σπιτι της :P

Πάντως μετά τα βίντεο με τους Hollies (που για είμαι ειλικρινής δεν τό'ξερα το τραγούδι), ένα έχω να πω... ο κλέψας του κλέψαντος!  :o  Τουλάχιστον οι Radiohead πήραν μόνο ::) τα 4 πρώτα ακόρντα και ψιλοάλλαξαν την μελωδία, δεν έκαναν copy σαν την Νίτσα (Λάνα-Λανίτσα-Νίτσα..... :D )

The liner notes of Radiohead’s Pablo Honey now credit Hammond and Hazlewood as co-writers of “Creep” and Hammond and Hazlewood split royalties with the band.

The Hollies "The Air That I Breathe" (1974) vs. Radiohead "Creep" (1992) | 11 Suspiciously Sound-Alike Songs | TIME.com

Πάντως μετά τα βίντεο με τους Hollies (που για είμαι ειλικρινής δεν τό'ξερα το τραγούδι), ένα έχω να πω... ο κλέψας του κλέψαντος!  :o  Τουλάχιστον οι Radiohead πήραν μόνο ::) τα 4 πρώτα ακόρντα και ψιλοάλλαξαν την μελωδία, δεν έκαναν copy σαν την Νίτσα (Λάνα-Λανίτσα-Νίτσα..... :D )

γεννήθηκες κομματάκι αργότερα...

με σήμα το μπιφτέκι

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου