fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 να, αφτα σκέφτηκε και ο φιούζιον. Με τη registry. Χακερά μου εσύ!!! χαχαχαχαα ;D ;D ;D ;D ;D ;D Μάθε τέχνη κι άστηνε κι αν ξεμείνεις από κομπρέσορα πιάστηνε. ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 ;D ;D ;D ;D ;D ;D Μάθε τέχνη κι άστηνε κι αν ξεμείνεις από κομπρέσορα πιάστηνε. ;D ;D ;D ;D άντε μην μου τη βαρέσει τώρα και κάνω κανα format. χαχαχαχαχχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 Και χάκερ και στρίπερ ... έχουμε πολλά κοινά .... 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 θα μπορούσα να κατεβάσω την τραιαλ και μετά να αλλάξω το dll με το παλιό, λεω τώρα.... (ασε γιατί θα μας δείρουν στο τέλος...) :angel: με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 θα μπορούσα να κατεβάσω την τραιαλ και μετά να αλλάξω το dll με το παλιό, λεω τώρα.... Το dll είναι το ίδιο. Τα κλειδιά στην registry να πειράξεις (να τα κάνεις ίδια με τα παλιά στο άλλο pc), και να αντικαταστήσεις όποιο αρχείο δεν είναι όπως τα παλιά αρχεία. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2018 παίδες δεν το έχω με τη registry... :-[ αν δε γίνει θα βάλω τους κομπρέσορες της scarlett, καλοί είναι κι αυτοί. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2018 έληξε κι αυτό το θέμα. έψαξα στα mail μου, βρήκα ότι είχα φτιάξει account, μπήκα, και μου το έχει "χρεωμένο" κανονικά. φακέλωμα ρεεεε το κατέβασα ξανά και ΟΚ. ζητω τα σύννεφα ! με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση