dimsonic Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2021 όταν βλέπω τέτοια εργαλεία, κάτι παθαίνουν τ αυτιά μου 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2021 18 λεπτά πριν, dimsonic είπε να έρθω για τσεκ απ? Νομίζω ότι πρέπει να δούμε τα ώτα και μετά βουτιά! Ιερισσό είμαι σήμερα ανεβαίνω Τετάρτες Σαλλόνικα! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Οι θέσεις out-of-phase έχουν τρελό quack και χωρίς θόρυβο! Το κόλπο ήταν να βάλω ξεχωριστά το γυμνό καλώδιο της γείωσης σε σχέση με τα υπόλοιπα 4 του κάθε μανήτη. (4 conductor wiring plus ground). Έχει μεγάλη παλέτα και ο phase είναι και kill switch στη μέση. Very fun ! edit : Την τσίμπησε ήδη ο Πέτρος Λαγοντζος για δύο live και θα μου την φέρει την Τετάρτη, είπε θα την περάσει ΚΤΕΟ. Επεξεργασμένο 2 Αυγούστου 2021 από argytar ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2021 51 λεπτά πριν, argytar είπε θα μου την φέρει την Τετάρτη ποια τεταρτη δεν σου ειπε....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, argytar είπε edit : Την τσίμπησε ήδη ο Πέτρος Λαγοντζος για δύο live και θα μου την φέρει την Τετάρτη, είπε θα την περάσει ΚΤΕΟ. τι κτεο βρε αθεόφοβοι, καινούργιο εργαλείο..... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, dimsonic είπε τι κτεο βρε αθεόφοβοι, καινούργιο εργαλείο..... Test drive είναι το σωστό! Σωστά! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, johnps είπε ποια τεταρτη δεν σου ειπε....... Την Τετάρτη του μήνα που δεν έχει Σάββατο! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2021 Stellar η Stella! Φτου φτου!!!! 1 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeRORY Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2021 πςςςς!!!! Μπράβο Αργύρη φοβερή! (το μπλε σου είναι όνειρο!) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2021 Άλλο ένα thread κατασκευής φτάνει στο τέλος του εν μέσω τόσο άσχημων γεγονότων… Τέλος πάντων, κλείνοντας από την πλευρά μου σας ευχαριστώ για τις ιδέες και τη στήριξη, τα projects μου έχουν πολύ noiz μέσα γιατί ζυμώνονται από τη συζήτηση. Αν δει κανείς πολλές ιδέες που πέσαν στο τραπέζι από το 2018 που ξεκίνησε το thread έφτασαν να υλοποιηθούν στο τελικό «προϊόν». Μερικές πιο “σινιέ” φωτοζ της Stella… και τέλος ένα βίντεο με το πώς ακούγεται! Βγάνει πολλούς ήχους λέμε με τους 5 διακόφτες της!! Enjoy! 15 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση