argytar Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 Χρόνος ελάχιστος αλλά στεγνώνουν και τα νίτρα, οπότε προχωράμε αργά. Εφτιαξα τη χαλκομανία. Στέλλα το όνομα αυτής. Μετά είπα να κάνω και το οβάλ αυτοκολλητάκι της εφ χωλ. Έβαλα το ζήρο φρετ αφού πλάνισα τάστα… Τέλος ζέστανα νερό και έβαλα και τη χαλκομανία στο χεντστοκ. 6 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2021 Έβαλα nut και βίδωσα το τρεμ! Το ζερο φρετ δίνει ΧΑΜΗΛΟ action!! Πολύ δυνατός ήχος ακουστικά από την φουλ hollow! Αναρρωτιέμαι πώς θα ακούγεται ηλεκτρικώς!! Ευθυγραμμίστηκαν όλα, ώρα για βίδωμα και τελικό buffing/setup!! 6 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 2 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2021 Ωραία! Το μπράτσο γιατί μαύρισε? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2021 11 ώρες πριν, nasokosm είπε Ωραία! Το μπράτσο γιατί μαύρισε? To άφησα στον ήλιο! Αστειεύομαι! Απλά ειναι two tone φαση. Είπα να βάλω χορδές για να βιδώσω τη γέφυρα. Με άρεσε ο ήχος . Σκαστός δυνατός και με σουστέν. Σιγά -σιγά πάμε για λεχτρικά. 6 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2021 Παρακολουθώ απο καιρό την εξέλιξη και τώρα μπορώ να πώ οτι ΟΚ, αρχίζει να "δείχνει".. Αν είναι και στον ήχο αυτό που αντιστοιχεί στην όψη (60s Βουτσάς κλπ) νομίζω οτι ετοιμάζεις κάτι πάρα πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε 60s Βουτσάς Τον έστειλες αδιάβαστο τώρα.... Το χρώμα στο μπράτσο από πίσω Αργύρη, πρέπει να είναι ίδιο με το χρώμα του σώματος (γνώμη μου). Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Αν είναι και στον ήχο αυτό που αντιστοιχεί στην όψη (60s Βουτσάς κλπ) νομίζω οτι ετοιμάζεις κάτι πάρα πολύ καλό. Μόνο Βουτσάς δεν θα είναι. Θα ακούγεται πάνω κάτω έτσι λόγω των Filtertone με λίγο περισσότερο σκάσιμο λόγω του λεπτού σκάφους Επεξεργασμένο 19 Ιουλίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2021 Όταν πρωτοδιάβασα την αρχική ανάρτηση, είδα τις φωτογραφίες με τις κιθάρες που αποτέλεσαν έμπνευση για αυτήν και θυμήθηκα πλάνα απο παλιές ελληνικές ταινίες δεκαετίας '60 που έδειχναν γκρουπάκια κομπάρσων να παίζουν δήθεν shake σε κλαμπάκια.. Και μου έμεινε αυτή η εικόνα. Δεν είχα σκοπό να απαξιώσω την προσπάθεια, ίσα-ίσα. Τώρα που είδα και το βιντεάκι του SF, μάλλον 50s μου θυμίζει παρά '60s. Ανυπομονώ να ακούσω και ηχητικό δείγμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, fusiongtr είπε Τον έστειλες αδιάβαστο τώρα.... Το χρώμα στο μπράτσο από πίσω Αργύρη, πρέπει να είναι ίδιο με το χρώμα του σώματος (γνώμη μου). Κάποια στιγμή στο θρεντ προτάθηκε από τον mkm να γίνει 2-tone . Η ιδέα μου άρεσε! Δεν περιλαμβάνει μόνο το μπράτσο. Νομίζω οι παρακάτω φωτό δικαιώνουν την απόφαση. (Γουστα ειναι αυτα - σε μένα αρέσει πολύ). Όσον αφορά στη μίνι διαμάχη περί 60’s Βουτσάς you are preaching to the choir ! Και εξηγούμαι: ειναι oddball project. Θέλει να είναι λίγο kitsch και λίγο lo-fi. Οπότε ΝΑΙ 60’s Βουτσάς είναι spot-on σχόλιο! Ψου-γείτσες-μπόινγκ! (Εβαλα από όλα) Και αυτό πώς θα γίνει; Με το wiring. Έχω series parallel split και out-of-phase. Παίζει από jazz-blues έως spaghetti Western! Επίσης και ο ΣΦ έχει δίκιο από την άποψη ότι με τους φίλτερτρονς έχεις μεγάλη παλέτα. Σας ευχαριστώ όλους! Ελπίζω σε λιγο καιρό να έχουμε ηχο! Επεξεργασμένο 20 Ιουλίου 2021 από argytar 4 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση