argytar Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, johnps είπε πες σε παρακαλω το μαχαιρι πως το φερνεις εκει που θες ? [ πανω-κατω ] Καλή ερώτηση! Προσυπογράφω! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2021 κατι τετοιο ? [ απο το 4.43 ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2021 Το ρουτερ ειναι στερεωμενο σε ενα πλαισιο ωστε να βγαινει καθε φορα που θελω να κανω ρυθμιση. Υπαρχει και αυτο το ρουτερ που μπορεις να ρυθμισεις (πανω-κατω)με το λεβιε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2021 Στις 8/5/2021 στις 9:56 ΜΜ, Thanoszin είπε Κοιτα συμπτωση, απ' τον ιδιο το πηρα και εγω. Η μονη χρηση που εχω κανει μεχρι τωρα ειναι αντιγραφη template σε mdf χωρις να χρειαστει να κοψω πρωτα το περιγραμμα. κοίτα σύμπτωση από τον ίδιο θα το έχουμε όλοι! θάνο κατάλαβα το δικό σου ήταν 6 και όχι 6,35 Η διάμετρος στο κέντρο είναι 4mm? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2021 Νασο 6,35 ειναι,και ο αξονας ειναι 3 mm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2021 Μπράβο ντοκτορ όσα θέματα σου έχω παρακολουθήσει είναι ένα και ένα! Κάνεις πάντα φοβερή δουλειά 1000 ΜΠΡΑΒΟ όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 15/5/2021 στις 11:30 ΜΜ, ratman είπε Μπράβο ντοκτορ όσα θέματα σου έχω παρακολουθήσει είναι ένα και ένα! Κάνεις πάντα φοβερή δουλειά 1000 ΜΠΡΑΒΟ Ευχαριστώ πάρα πολύ! Λόγω φόρτου εργασίας δεν προχώρησα πολύ απλά έτριψα binding kai έβαλα με εποξική κόλλα το silver onion logo. Θα τελειοποιήσω την ένωση μανικιού -σώματος. Μετά θα κολλήσω ταστιέρα στο μανίκι και μετά κολλάω μανίκι στο σώμα και πάμε για βάψιμο.... Νομίζω μέχρι τον Ιούλιο θα την ακούσουμε! Επεξεργασμένο 17 Μαΐου 2021 από argytar 2 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2021 Μετά από πρόβες επί προβών (καμιά δεκαριά τουλάχιστο) είπα να κολλήσω ταστιέρα με hot hide glue για πρώτη φορά. Ήξερα ότι έχω σαράντα μόλις δευτερόλεπτα οπότε με συντονισμένες κινήσεις 1. Έδεσα από πριν τον κόμπο του rubber band στο headstock 2. Έβαλα το μανίκι από τον τένοντα στη μέγγενη. (Διπλοταινία και φελλός και στα δύο σαγόνια). 3. Με τον χάρακα είδα ότι έχω ελαφρύ back bow οπότε ανύψωσα το μανίκι βάζοντας διαδοχικά διάφορα κομμάτια κσύλου κάτω από το headstock μέχρι να πετύχω τουφέκι μανίκι. 4. Ζέστανα νερό στον βραστήρα. 5. Έβαλα την κόλλα στο υδατόλουτρο το άναψα και προσέθεσα το νερό και ένα μεγαλούτσικο πινέλο που με μια χεριά έπιανε όλο το πλάτος της ταστιέρας. 6.Με το heat gun ζέστανα από μακριά με προσοχή τις δύο επιφάνειες προς κόλληση. 7. Πέρασα τις πινέζες στην ταστιέρα. 8. Άπλωσα δυο φορές την κόλλα με το πινέλο όταν ήταν πια έτοιμη (62 βαθμοί περίπου). 9.Αμέσως κάρφωσα την ταστιέρα και πιέζοντας με το χέρι τύλιξα το rubber band. Ο καλύτερος χρόνος που είχα πετύχει στις πρόβες ήταν 35 δεύτερα οπότε ήμουν οριακά. Το πέτυχα όμως. Τύλιξα και τα υπόλοιπα λάστιχα , καθάρισα το σλοτ του zero fret από κόλλες και λογικά Παρασκευή πάλι με hot hide glue κολλάω μανίκι στο σώμα! Έμπνευση αποτέλεσε το παρακάτω Stew Mac video με τον αξεπέραστο Dan Erlewine. Χάρηκα πολύ που τα κατάφερα με την πρώτη αν και έκανα ξαναλέω πολλές πρόβες μέχρι να πετύχω τις κινήσεις σωστά. Από δω και πέρα σε όργανα με traditional rod θα κολλάω την ταστιέρα έτσι. Ήταν και ένα βήμα ακόμη προς την πολυπόθητη 335! 2 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, argytar είπε Από δω και πέρα σε όργανα με traditional rod θα κολλάω την ταστιέρα έτσι. Μακράν η καλύτερη κόλλα (ειδικά για σπασίματα). Και τα όποια λάθη, τα συγχωρεί εύκολα. Επεξεργασμένο 18 Μαΐου 2021 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2021 11 ώρες πριν, fusiongtr είπε Μακράν η καλύτερη κόλλα (ειδικά για σπασίματα). Και τα όποια λάθη, τα συγχωρεί εύκολα. Συμφωνώ και επαυξάνω! Και αν τη συνηθίσεις έχει και άλλα καλά πχ καθαρίζει εύκολα και δεν αφήνει λεκέδες στο κσύλο! (μη βαράτε κάποιοι λένε ότι έχει και καλύτερο ήχο γιατί κρυσταλλώνεται και γίνεται πιο σκληρή από τηνε τάητμπόντ τζεμις μποντ) 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση