simboy Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2007 Γειά σας παιδιά Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι Δεν μπορώ με τίποτα να βρω λούπες στο στυλ που θέλω Με ενδιαφέρει να μου προτείνετε DrumLoop που να είναι ιδανικές για slow τραγούδια ή μέχρι pop αλλά όχι δυνατό Επίσης οι λούπες τύπου soft hiphop είναι κάτι που θα με βόλευε Αν έχετε κάτι να μου προτείνετε ........ Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geomic788 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Αν θελεις μπορεις να χρησιμοποιησεις τον ez Drummer και να επιλεξεις απο τα midi Samples την επιλογη Ballads.Εναλλακτικα μπορεις να χρησιμοποιησεις το groove agent 2 της steinberg.εχει λιγο πιο ηλεκτροκινους ηχους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Trelosss Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 +1 gia to Groove Agent 2 ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση