RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2018 Πάντα ήθελα - και συνεχίζω να θέλω - μία αν και ήξερα ότι δεν θα τη χρησιμοποιούσα περισσότερο από το 5% του κιθαριστικού μου χρόνου. The Flying V Turns 60: 25 Rock Stars With Gibson's Famous Guitar When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2018 Tις γουστάρω.Τα πρώτα μου σοβαρά βήματα στην κιθάρα ήταν με Flying V.Καθιστός παρακαλώ... Αν και,όπως λες και εσύ,δύσκολα θα με φανταζόμουν ξανά με δαύτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2018 Παραδόξως μου αρέσουν και μένα ;D Δεν μπορώ όμως να τη φανταστώ με Jazz-blues φρασεολογία ??? Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2018 Mία από τις επόμενές μου κιθάρες θα είναι Flying V. Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι συνήθως πρέπει να έχεις πολλά...chops για να βγεις με μια τέτοια στη σκηνή, κι εγώ δεν... ;) Παρακαλώ, korina-tv yellow με tortoise binding και pickguard, block custom inlays και maestro vibrola, την κοντή. Πάντως είναι αξιοθαύμαστο, τι τόλμησε να βγάλει η Gibson εν έτει 1958 και τι ...τολμάει τώρα...ακόμα και το custom shop της είναι πιο βαρετό κι από ομιλία για την επίδραση του φυτοπλαγκτόν στην επιδερμίδα της μεσογειακής φώκιας. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2018 Παρακαλώ, korina-tv yellow με tortoise binding και pickguard, block custom inlays και maestro vibrola, την κοντή. Είσαι μερακλής :D Πάντως είναι αξιοθαύμαστο, τι τόλμησε να βγάλει η Gibson εν έτει 1958 και τι ...τολμάει τώρα...ακόμα και το custom shop της είναι πιο βαρετό κι από ομιλία για την επίδραση του φυτοπλαγκτόν στην επιδερμίδα της μεσογειακής φώκιας. +1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2018 Μπιουτι 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2018 Παραδόξως μου αρέσουν και μένα ;D Δεν μπορώ όμως να τη φανταστώ με Jazz-blues φρασεολογία ??? https://goo.gl/images/VT6FqT www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2018 Jazz-blues φρασεολογία Sounds great too! In the right hands of course... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2018 Σε κάποιες φωτό η flying v του Albert King έχει headstock από les paul. Δεν ξέρω αν είναι η ίδια που έχει αλλάξει μπράτσο και έβαλε από LP ή διαφορετικό μοντέλο κατά παραγγελία ή οτιδήποτε άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2018 Σε κάποιες φωτό η flying v του Albert King έχει headstock από les paul. Δεν ξέρω αν είναι η ίδια που έχει αλλάξει μπράτσο και έβαλε από LP ή διαφορετικό μοντέλο κατά παραγγελία ή οτιδήποτε άλλο Albert King’s Flying Vs | Vintage Guitar® magazine www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση