dimsonic Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το VB3 (ακόμα σε demo μέχρι να καταλήξω) μέ ένα nektar impact LX49. Το έχω σετάρει αρκετά καλά με τα πληκτρα του keyboard και το fast - slow του leslie cabinet το έχω βάλει σε ένα jog wheel. θα ήθελα όμως αν γίνεται να το κάνω με κάποιο πεντάλι, γιατί μου πιάνει ένα χέρι. Μπορείτε να μου υποδείξετε κάποια λύση για το θέμα? (ενδεχομένως και αν ακόμα αυτό σημαίνει άλλο vst B3 πρόγραμμα) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 https://www.thomann.de/gb/behringer_fcb_1010.htm Φθηνο ,πολυ καλό.....το χρησιμοποιέις και με πολλά άλλα , π.χ. Guitar Rig (αν δεν εχεις τον δικο του controller) κ.λ.π. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 https://www.thomann.de/gb/behringer_fcb_1010.htm Φθηνο ,πολυ καλό.....το χρησιμοποιέις και με πολλά άλλα , π.χ. Guitar Rig (αν δεν εχεις τον δικο του controller) κ.λ.π. αυτό το έχω ήδη Λάκη.... αλλά γενικά έχει κακή φήμη με συνεργασία με άλλα πακέτα. Για την ώρα το χρησιμοποιώ με το αντίστοιχο πολυεφέ της behringer το V-amp. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 αυτό το έχω ήδη Λάκη.... αλλά γενικά έχει κακή φήμη με συνεργασία με άλλα πακέτα. Για την ώρα το χρησιμοποιώ με το αντίστοιχο πολυεφέ της behringer το V-amp. Αν το έχεις , δοκίμασέ το, Μια χαρα θα σου δουλέψει. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση