Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Ο Saul Koll με κανα-δυο συνεργάτες ακόμη, φτιάχνει χειροποίητα όργανα στο Portland. Eίναι από τους αγαπημένους μου κατασκευαστές γιατί το βασικό του σχέδιο μοιάζει πολύ με την πρώτη κιθάρα που σχεδίασα ποτέ, κάπου στο 1995. Επίσης, πέρα από κάποιες custom δουλειές, έχει επιμείνει σε αυτό το σχέδιο για όλα του τα μοντέλα, διαφοροποιώντας κάποιες φορές τα headstocks ή το hardware. Έχει έναν εξαιρετικό τρόπο, τα όργανά του να φαίνονται "οικεία" παρ' όλο που χρησιμοποιεί άλλο σχήμα και πολλές αποκλίσεις (inlays, χρώματα, μαγνήτες, hardware). Έχει κυρίως retro αισθητική χωρίς να είναι βαρετός. Παίζει συνεχώς με αλλαγές harware και μαγνητών. Κινείται σε κυρίως σε Gretsch-οειδή μονοπάτια με δόσεις Gibson και RyCoodeρίστικες υλοποιήσεις. Επειδή τον παρακολουθώ και στο Facebook, εκεί αναρτά περισσότερα όργανα σε σχέση με το site του που είναι σχετικά περιορισμένο. Enjoy http://www.kollguitars.com/ Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 τουλάχιστον είναι όμορφες... (για ξεκίνημα) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Ναι τις έχω δει κι εγώ αυτές, ωραίες κιθάρες αν και θα προτιμούσα να έχουν το headstock της 2ης φωτό αντι της 3ης ας πούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 OP Guru Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Ναι τις έχω δει κι εγώ αυτές, ωραίες κιθάρες αν και θα προτιμούσα να έχουν το headstock της 2ης φωτό αντι της 3ης ας πούμε. Μέγα πλεονέκτημα, αν έχει whammy πάνω, το straight string pull. Aλλά και το άλλο βρίσκω ότι "δένει" άψογα με το σχήμα του σκάφους, αποτελώντας ταυτόχρονα ένα εξαιρετικό trademark που δεν μοιάζει με κάτι άλλο. Πάντως δεν λέει όχι και σε "αντιγραφές" με κύριες "αγάπες" τις Flying V και τις Explorer, ενώ έχει τολμήσει και ergonomic archtops χωρίς καν headstock και με multi-scale lengths ταστιέρες. Να μερικές ακόμη: https://images.reverb.com/image/upload/s--gMHEbeiX--/a_exif,c_limit,e_unsharp_mask:80,f_auto,fl_progressive,g_south,h_620,q_90,w_620/v1427327039/ot1dnt7sx8t2ktzdvhtz.jpg[/img] Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Aυτες τις ματτ Κορινα σου ´ρχεται να τις δαγκώσεις!! Εμπνευστικός ο τύπος , θενξ μαστερ! Όντως καλό είναι να ξεφεύγουμε καμιά φορά από τα κλισέ όσο μπορούμε! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 OP Guru Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Mερικές ακόμη. Είναι ασταμάτητος. Σχεδόν κάθε όργανό του μοιάζει custom. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 μια 12χορδη....θάθελα.... :-* με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση