vagelism Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Dear μουσικοι του Νοιζ Δειτε αυτο...και μολις το δειτε- ξαναδειτε το αλλα και ολα τα υπολοιπα της σειρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Το σοβαρό περιεχόμενο ζει και βασιλεύει στην εποχή του ίντερνετ, και ας έχει και αυτό απώλειες λόγω filesharing. Μια χαρά κονομάνε τα video games, μια χαρά κονομάνε τα σίριαλ κλπ. Οι χίπηδες με τα κλαμπατσίμπανα και τα πρεζάκια στα φωνητικά, μπορεί να πούλαγαν κάποτε γιατί στο σαλόνι μας υπήρχε μόνο ένα πικάπ, άντε και καμιά τηλεόραση, οπότε πως θα ευθυμήσεις παρά μόνο καμιά ουσία και μουσική, τώρα όμως τα πιτσιρίκια που αυτά πάντα ξοδεύουν έχουν άλλες προτεραιότητες, κάνα playstation ξέρω γω, και πολύ καλά κάνουν. Έτσι και αλλιώς αυτή η μουσική που ακούγαμε, γραμμένη όπως παραδέχεται και αυτός με την ψυχή στο στόμα γιατί τα λεφτά τρέχουν, 99.9% ήταν για τον πέο. Χίλιες φορές Pro Evolution, και στο βάθος ας παίζουν οι λούπες, με κάνα χοντρό και το πουτανάκι να ραπάρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Aλλη μια συνεντευξη με τον Simon Philips..που εκτος οτι ειναι ενας απο τους καλυτερους rock drummers σημερα - ειναι ενας εξαιρετικος ηχοληπτης και παραγωγος με πολλες παραγωγες στο ονομα του. και επειδη το ονομα neve console ακουγεται αρκετες φορες στη συνεντευξη του..αρκετο ενδιαφερον εχει και αυτο το ντοκυμαντερ για το Sound city studio και την εκει Neve. Dave Grohl: The Sound City Studios | DocumentaryTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Πως θα μπορουσαν να λειπουν αυτοι οι 2 απο αυτα τα sessions.. θα ηθελα να παρακαλεσω την διαχειριση αν μπορει αυτο το thread να γινει sticky για οποιον drummer αλλα και φιλο του Νοιζ περασει μελλοντικα απο το drums& percussion του site. Steve Gadd Dave Weckl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 Είχα δει τις συνεντεύξεις του Gadd και του Weckl. Αντί να δω τις άλλες δύο (θα τις δω φυσικά) ξαναείδα τον Gadd. Έχω πρόβλημα, το ξέρω. Αλλά είναι ο Steve Gadd for crying out loud! Δεν μπορώ να αντισταθώ. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 ωραίες είναι...ξεκίνησα με τον Philips. λίγο ξενερουά ο host ... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 λίγο ξενερουά ο host ... Μέχρι να τον ακούσεις να παίζει... :) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 δε λεω, αλλά...κάπως αποδυναμώνει τη συνέντευξη... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 Μanu Katche 48 min with Steve Smith The Jazz legend Peter Erskine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2017 Είχα δει τις συνεντεύξεις του Gadd και του Weckl. Αντί να δω τις άλλες δύο (θα τις δω φυσικά) ξαναείδα τον Gadd. Έχω πρόβλημα, το ξέρω. Αλλά είναι ο Steve Gadd for crying out loud! Δεν μπορώ να αντισταθώ. Δεν εχεις αδικο. To ονομα Steve Gadd θα επρεπε να γινει μαθημα και αναλυση σε ολες τις σχολες drums του κοσμου.. Ειναι αλλωστε ο 1ος που εχει τιμηθει εν ζωη για την προσφορα του στο οργανο. Αυτο που μου κανει εντυπωση ομως , στις 4-5 συνεντευξεις που εχω δει ως τωρα ειναι ποσο συχνα αναφερετε και το ονομα Jeff Porcaro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση