BlackCrow81 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Η Schuyler Dean Guitars παρουσίασε στη σειρα Skyliner και ένα τρίτο μοντέλο την L Stereo η οποία: the L Stereo combines vintage tone with premium modern hardware. The 24.75” scale mahogany neck is equipped with locking Sperzel tuners, glued into a semi-hollow mahogany body with a maple top. The Schroeder stoptail bridge perfectly offsets the gold top and cream binding. The handwound P-90 pickups offer vintage crunch and warmth. The stereo controls are accessed by operating an A/B footswitch, sending bridge and neck pickups to two different amps or signal chains. This allows for a wide range of sonic possibilities. Or just plug in a standard mono cable for normal operation. Features: semi-hollow, bound mahogany body maple top set mahogany neck with ebony fretboard 24.75″ scale length Sperzel tuners and Schroder bridge handwound P-90 pickups stereo output with A/B footswitch Gold nitro-cellulose lacquer hardshell case, footswitch, and 15’ stereo cable included Premium CTS and Switchcraft electronics 100% handmade construction Τιμή από 4500$ Το site όπου μπορείτε να δείτε και τα άλλα κιθαρόνια της εταιρίας και τους μαγνήτες της Schuyler Dean Pickups Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Όλα καλά μέχρι που είδα την τιμή When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Όλα καλά μέχρι που είδα την τιμή Ακριβώς ray τέτοια τιμή ούτε gibson les paul goldtop με p90.Σαν σχέδιο εμένα δε μ'αρεσει πολυ αν είχα τόσα λεφτά θα ήταν η τελευταία κιθαρα που θα έπαιρνα.Βέβαια εχει τα καλύτερα υλικά πανω.Εμένα κατι στον σχεδιασμό με χαλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Όλα καλά μέχρι που είδα την τιμή πολύυυυ πριν.... μούρη για κιθάρα είναι αυτή τώρα.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 μούρη για κιθάρα είναι αυτή τώρα.... Ακριβως. Σαν λιωμενη καραμελα Λαβδας ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Δεν τις βάζω για εσάς, αλλά μόνο για τον Πνοή και Νύξη που ξέρει να εκτιμάει το όμορφο (αν και δεν συμφωνούμε πάντα) όπως και για όλους τους άλλους που είμαστε στην ίδια κατηγορία :-* ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 και επειδή τις βάζεις για τους άλλους, εμείς να μη δούμε δηλαδή.... ειλικρινά ΔΕΝ βλέπονται... ίσως βράδυ με σβησμένο το φως ...δεν ξέρω...) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 ίσως βράδυ με σβησμένο το φως ... ...ακούγοντας Sia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 ...ακούγοντας Sia με ωτοασπίδες.... (ή ακουστικά με Miles Davis...) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Οι μαγνήτες του έχουν πιο πολύ ενδιαφέρον από τις κιθάρες του. Δεν βρίσκω κάτι ξεχωριστό, ή διαφορετικό, πέραν από προσπάθεια διαφοροποίησης από μια jazzmaster, με λίγο αμφισβητούμενα στοιχεία ( οutlines, pickguards και stereo output... ). Oλίγον τι ακριβές, για αυτό που είναι. Y.Γ. Ευχαριστήριο στον Blackcrow για τις παρουσιάσεις οργάνων/εξοπλισμού που δεν είναι από αυτά που συναντάμε κάθε μέρα στα ιντερνέτς και στα περιοδικά. Έχω δει τα περισσότερα, κάποια ίσως δεν πρόλαβα γιατί δεν "κινούν" ενδιαφέρον συζήτησης (κακώς) και χάνονται από το feed πολύ γρήγορα. Ζήλεψα τώρα, θα βάλω κι εγώ έναν αγαπημένο. Καιρό έχω να το κάνω... Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση