Holystone Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2017 Kαλησπερα και παλι, Λοιπον, τελευταιες μερες μου εχουν ερθει τα Inearz, με εκμαγειο αποτυπωμα των αυτιων μου που τους ειχα στειλει στην Αμερικη. 2 δρομων, τα S250, στα 250ευρω περιπου αγορα (τα ακουστικα μονο τοσο). https://www.inearz.com/product-category/in-ear-monitors/ Μπορω να πω οτι πραγματικα ειναι παρα πολυ καλα. Απιστευτο fit στο καναλι του αυτιου, απιστευτη απομονωση απο τους θορυβους περιβαλλοντος (-26dB (+/- 2dB), και ετσι χαμηλες εντασεις στα αυτια μου, κρυσταλλο ηχος, και αρκετα μπασσα. Γενικα πολυ ευχαριστημενος. Τωρα, στην αρχη υπολογιζα να παιζω με καλωδιο στην προενισχυση ακουστικων onstage (παιζω hard rock) Τα stage σχετικα οχι μεγαλα. Ομως, μετα απο την αγορα αυτη, προσανατολιζομαι για Wireless InEar συστημα και μεγαλυτερη ελευθερια κινησεων Ξερω οτι τα πολυ καλα και ακριβα παιζουν και στο 1.000αρικο. Εγω προσανατολιζομαι αρκετα πιο χαμηλα, και να κανω την δουλεια μου. Τα LD systems ειναι μια προσιτη λυση, και καλη απο οσο διαβαζω στο ιντερνετ. Γνωμες για αυτα; https://www.thomann.de/gr/ld_systems_mei_100_g2.htm Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Τα LD ειναι αξιοπρεπεστατα προιοντα για τα λεφτα που κοστιζουν (και οχι μονο τα wireless in ear systems τους) Με δεδομενο οτι το budget ειναι αυτο θα ελεγα ναι,αλλα να παρεις πομπο-δεκτη που να εκπεμπει σε χαμηλοτερο συχνοτικο φασμα (περι τα 600MHz) για να μην εχεις προβληματα εκπομπης-ληψης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2017 Σε ευχαριστώ πολύ! Να και τα ακουστικά μου. Που πλέον θα τα χρησιμοποιησω και για απλή ακρόαση μουσικής Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση