Spyros Delta Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα πάντως αυτό μ' αρέσει. 8) Και έχει και δημιουργική χρήση του αυτοτούνε (autotune). Δεν ειναι autotune αλλα δεν πειραζει, συμφωνω οτι κι αυτα χρειαζονται. Και το γελιο, ειναι θεμιτο αποτελεσμα στη δημιουργια. https://www.youtube.com/watch?v=S654DlEY4A8 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 εγώ τραγουδάω πλην με ελάχιστη γκάμα και γενικά αδιάφορη φωνή... Αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα από αυτά που λες. έχω τις απορίες του νήματος. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 εγώ τραγουδάω πλην με ελάχιστη γκάμα και γενικά αδιάφορη φωνή... Αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα από αυτά που λες. Τι δεν καταλαβαίνεις πασά μου; Σε κοπέλλα έχεις τραγουδήσει λαίμαι; Απλό είναι. Αν όχι, άστη τη ποπ. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Τι δεν καταλαβαίνεις πασά μου; Σε κοπέλλα έχεις τραγουδήσει λαίμαι; Απλό είναι. Αν όχι, άστη τη ποπ. έχω τραγουδήσει στην κόρη μου.... (μιλάμε ....νύχτες ατέλειωτες... Τι κουλουράκια, τι πεταλούδες, τι δεν περνάς, μέχρι στο τέλος Μαρίζα Κωχ και Κυπουργό και το χοντρό μπιζέλι χορεύει τσιφτετέλι..... άσε με τώρα....) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 έχω τραγουδήσει στην κόρη μου.... (μιλάμε ....νύχτες ατέλειωτες... Τι κουλουράκια, τι πεταλούδες, τι δεν περνάς, μέχρι στο τέλος Μαρίζα Κωχ και Κυπουργό και το χοντρό μπιζέλι χορεύει τσιφτετέλι..... άσε με τώρα....) Ε, καλά το πας... Εγώ έμαθα απ' έξω όλο το "Γάτες". Όπως δεν μπορεί κάποιος να κατανοήσει γκόσπελ αν είναι άθεος (και περιορίζεται σε μία στείρα μουσικολογική / ξενερουά προσέγγιση), έτσι και η ποπ λειτουργεί υπό προϋποθέσεις - αυτή είναι η φύση της. Θα εκπλαγείς αν αρχίσεις να ρωτάς τριγύρω και διαπιστώσεις πόσοι δεν έχουν ιδέα γι' αυτό το απλό πράγμα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Ε, καλά το πας... Εγώ έμαθα απ' έξω όλο το "Γάτες". Όπως δεν μπορεί κάποιος να κατανοήσει γκόσπελ αν είναι άθεος (και περιορίζεται σε μία στείρα μουσικολογική / ξενερουά προσέγγιση), έτσι και η ποπ λειτουργεί υπό προϋποθέσεις - αυτή είναι η φύση της. Θα εκπλαγείς αν αρχίσεις να ρωτάς τριγύρω και διαπιστώσεις πόσοι δεν έχουν ιδέα γι' αυτό το απλό πράγμα. γάτες ή αριστογάτες? εδώ να φανταστείς γράφαμε σε σιντάκια τα τραγούδια από τις βιντεοταινίες για να τις ακούμε στο αυτοκίνητο. Βέβαια επένδυσα μελλοντικά. Τώρα θα την βάλω να μου τραγουδήσει το δικό μου άσμα... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 εδώ να φανταστείς γράφαμε σε σιντάκια τα τραγούδια από τις βιντεοταινίες Εγκληματική μετατροπή ;D Άσχετο από εκεινη την ώρα ακούω Deee-Lite (σε βινυλιο φυσικό), καλά που μου τους θύμισες. Ειδικά αυτό* *Guitar – Michael "Kid Funcadelic" Hampton Επίσης η Lady Miss Kier, Fashion Icon και ωραία γυναίκα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Εγκληματική μετατροπή ;D Άσχετο από εκεινη την ώρα ακούω Deee-Lite (σε βινυλιο φυσικό), καλά που μου τους θύμισες. Ειδικά αυτό* *Guitar – Michael "Kid Funcadelic" Hampton Επίσης η Lady Miss Kier, Fashion Icon και ωραία γυναίκα. δεν είχα βίντεο στο αμάξι φίλος..... (κατά τα άλλα συμφωνώ, αλλά η ουσία του νήματος είναι άλλη....) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 δεν είχα βίντεο στο αμάξι φίλος..... να βαλεις! ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 βινυλιο φυσικό PVC? ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση