SpyrosMan Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Χαιρετω το φορουμ. Ψαχνω αυτο τον ενισχυτή αλλα δεν βρηκα καμια πληρογορια στο φορουμ. Το ξερει κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Τι εννοείς ψάχνεις;Μόνο πληροφορίες για το συγκεκριμένο μοντένο;Αν ναι ψαξε google στα αγγλικά άμα είναι.Αλλιώς αμα θες να τον αγοράσεις βάλε μια αγγελία ζήτησης και βλέπεις. EDIT:Άμα δεν βρεις εδω μπες σε κανα ξενο φόρουμ τι να πω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosMan Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Ψσχνω αν τον ξερει κανένας αν τον εχει αν ειναι καλός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Το μονο που ξερω: ειναι πρωτος υβριδικος σε πωλησεις στο thomann, εξομοιωνει mesa distortion πολυ καλα για τα 170 ευρω του, εχει αγευστο καθαρο καναλι, θα τον αγοραζα σιγουρα εαν ημουν metalhead και δεν ειχα ηδη τον micro dark και τον piranha 6505. Ακουσε τον στο youtube και διαβασε ξενα reviews οπου βρεις. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Το μονο που ξερω: ειναι πρωτος υβριδικος σε πωλησεις στο thomann, εξομοιωνει mesa distortion πολυ καλα για τα 170 ευρω του, εχει αγευστο καθαρο καναλι, θα τον αγοραζα σιγουρα εαν ημουν metalhead και δεν ειχα ηδη τον micro dark και τον piranha 6505. Ακουσε τον στο youtube και διαβασε ξενα reviews οπου βρεις. Ο άνθρωπος πρέπει να είναι της blues.Βάση κάποιων παλαιών αναρτήσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Εαν αναφερεσαι σε μενα (Γιωργος λεγομαι) μου αρεση η blues based μουσικη. Παιζω και μπουζουκακι ομως!!! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 Ωραίος φαίνεται ο Joyo αλλά τα περισσότερα βίντεο που έχω δεί μου φαίνονται κάπως στημένα ώστε να βγάζει αυτόν τον συμπαγή ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, D'Ailleurs said: Ωραίος φαίνεται ο Joyo αλλά τα περισσότερα βίντεο που έχω δεί μου φαίνονται κάπως στημένα ώστε να βγάζει αυτόν τον συμπαγή ήχο. Όπως και σε ολα μα ολα τα reviews ανεξαρτήτως μάρκας. Χώρια ότι παίζουν σε ολα παιχταράδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2018 όλοι οι ενισχυτές και τα πετάλια παίζουν φανταστικά στα βίντεα... εκτός αν παρουσιάζουν τίποτα 14χρονα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση