Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Εντάξει δεν την λες Ποπ, αλλά εμένα μ'αρέσει και δεν θέλω σχόλια περί αυτού.... 8) Μια χαρά pop την λες Τωρα το είδα Και ΜΟΝΟ γι αυτο: +2 karma στον Τσιγαράη ! ;D ;D ;D Υ.Γ. Οι καλλίτεροι τίτλοι αρχής σε ταινία όλων των εποχών λόγω Tatjana Patitz και Cindy Crawford ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Ειλικρινά, εσύ κι ο Στράτος ανεβήκατε στα μάτια μου μόνο γι αυτό...γιατί σας αρέσει η Pat.... Παλιός έρωτας μου η κορασίδα..... 8) Κάποια στιγμή ο Νέστορας είχε ανεβάσει ένα κόβερ (πολύ καλό) της Benatar, έψαξα να το ξανακούσω αλλά δεν το βρίσκω. Φυσικά κι ο Νέστορας είχε ανέβει τότε στην εκτίμηση μου... :D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Ειλικρινά, εσύ κι ο Στράτος ανεβήκατε στα μάτια μου μόνο γι αυτό...γιατί σας αρέσει η Pat.... Παλιός έρωτας μου η κορασίδα..... 8) Κάποια στιγμή ο Νέστορας είχε ανεβάσει ένα κόβερ (πολύ καλό) της Benatar, έψαξα να το ξανακούσω αλλά δεν το βρίσκω. Φυσικά κι ο Νέστορας είχε ανέβει τότε στην εκτίμηση μου... :D ;D Εμένα δεν μου αρέσει η Πατ. Αντιθέτως μου αρέσει Ό Πατ.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Εμένα δεν μου αρέσει η Πατ. Αντιθέτως μου αρέσει Ό Πατ.... Ό Μέθενι; :P :P :P Καλός είναι μωρέ (καλός αλλά ακαταλαβίστικος και φλύαρος...), αλλά η Pat καλύτερη! :D :angel: 8) Edit: Εσύ δεν ανέβηκες στην εκτίμηση μου.... :P ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Από Ελληνίδες τίποτα βρε σεις? Edit: Θα έβαζα και την πιτσιρίκα άλλα άστο μην πάθουν εγκεφαλικό κάποιοι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Θα έβαζα και την πιτσιρίκα άλλα άστο μην πάθουν εγκεφαλικό κάποιοι ;D Αυτήν.....: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Αυτήν..... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Tatjana Patitz Να κλείσει το thread παρακαλώ :) :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Να κλείσει το thread παρακαλώ :) :) Κλειδώνω; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση