RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2017 Και Floyd μαματοι!!!!!!!!!! :) :)Αφιερωμενο σε οσους κανουν ρεβαγιον με τον εαυτο τους :( :( Κιθαρίστας, ντράμερ για χαστούκια. Όχι απλά χαστούκια δλδ. Bitch slapping. Μέχρι το σημείο που άντεξα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2017 περιεργο πραγμα η κολοκυθοπιτα τελικα!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2017 Εγω θα πρόσθετα στα ατου του video το σωστό μονταζ, δηλαδή "δείχνουν" τα σημεια που πρέπει να δείξουν + τον χώρο βέβαια. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2017 @dimsonic:Αν αναφερεσαι στην εποχη 1976-1983 ΝΑΙ υπηρχαν μπαντες Αθηνα και Θεσσαλονικη που πραγματικα επαιζαν ''δισκο''!!!Κυριολεκτικα πιστη αναπαραγωγη των επιτυχιων (covers η οπως αλλοιως θελεις πεστα) Σημερα ομως δεν υπαρχει η ''καψα'' απο τους νεους μουσικους να κατσουν να βγαλουν πιστα τα κομματια οπως τα βγαζαμε /βγαζατε νοτα νοτα απο τα βινυλια και τις κασσετες .Εδω ειναι η διαφορα των συγκεκριμενων Γερμανων το εγραψα στην αρχη του ποστ<< μελετησαν,κουρδισαν ,προβαρισαν και εγραψαν μια κιεξω >>.ΑΥΤΗ ειναι η μαγκια τους (ουτε θεοι ειναι ουτε φιρμες απλοι μουσικοι ειναι αλλα ειναι ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ και Πεισματαρηδες.) ;)Σε αντιθεση μ'εμας που στην πρωτη δυσκολια το ξεπερναμε με 1000 περιεργους τροπους.Τα ξερετε πιστευω.Επισης να σου βεβαιωσω οτι ουτε εγω ειμαι λατρης των tribute band . Εχω αρνηθει 3-4 φορες να συμμετασχω σε τετοιες μπαντες. Αλλα ουτε και οι συγκεκριμενοι ειναι TRIBUTE BAND .Aν ακολουθησεις τα βιντεο τους στο Τube θα δεις ενα καλο ρεπερτοριο που εδω δεν το ακουω ακομα πχ ΤΟΤΟ μονο το hold the line παιζουν καποιες μπαντες επειδη το ξερει ο κοσμος η επειδη δεν εχουν την δυνατοτητα και το σθενος να παιξουν και αλλα πιο δυσκολα κομματια τους.Πρεπει να υπαρξουν και οι καταλληλες φωνες .Αυτο που εγραψε σε δευτερο χρονο ο HOLYSTONE ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 έγραψα το πότε ήταν. 1977. Το πρόβλημα συνήθως είναι με όσους προσπάθησαν ή έπαιξαν το shine on ή γενικά ένα κομμάτι, το έχουν στο πετσί τους. Και αν σήμερα ίσως δεν πάνε τα χέρια σωστά με την πρώτη ή καθόλου, το μυαλό το έχει και πιάνει κάθε απόκλιση από τις τότε νότες που έχει αποτυπώσει. Τώρα σχετικά με το τσεπάκι που αναφέρθηκε. Σιγουρα για να παίξεις τέτοια πράγματα ήθελε και μηχανήματα. Και πολύ περισσότερο πριν 40 χρόνια. Γι αυτό ανέφερα τους 69 που (πρέπει τουλάχιστον να αναγνωριστεί αυτό, παρά την αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του Χ. Βατσέρη που τους έφτιαξε τότε) είχαν τότε ακριβώς όλα τα μηχανήματα που απαιτούσε το κομμάτι, όταν εμείς δεν είχαμε καν ούτε κιθάρα να βάλουμε σε δανεικό ενισχυτή. Τότε πολλά συγκροτήματα της Θεσσαλονίκης, βγαίνανε είτε support είτε δίπλα τους για να εξασφαλίσουν πρόσβαση και να δουλέψουν από κοντά μια gibson, ένα rhodes, ένα Moog, ένα Marshall, ένα B3. Ακόμα και μηχάνημα ξηρού πάγου είχε φέρει απο την Αγγλία ο αθεόφοβος... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Αν αναφερεσαι στην εποχη 1976-1983 ΝΑΙ υπηρχαν μπαντες Αθηνα και Θεσσαλονικη που πραγματικα επαιζαν ''δισκο''!!! Nα επιβεβαιώσω λέγοντας ότι το 1975-76 (?) έχω δει το Παναγιώτη Καλατζόπουλο με πλήκτρα το Θόδωρο Κοτεπάνο να παίζουν όλο το Dark Side of the Moon...νότα νότα! Εκεί είδα πρώτη φορά Moog από κοντά Υ.Γ. Νομίζω ότι ό ένας από τους υπόλοιπους κιθαρίστες ήταν ο Δημήτρης Καμαρωτός. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Nα επιβεβαιώσω λέγοντας ότι το 1975-76 (?) έχω δει το ..... Άσε ρε, 8 μηνών ήσουν τότε, που τους είδες; ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Άσε ρε, 8 μηνών ήσουν τότε, που τους είδες; ;D lawyer, αν και αμφιβάλω..., εσύ ήσουν γεννημένος τότε; ::) :-X ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 lawyer, αν και αμφιβάλω..., εσύ ήσουν γεννημένος τότε; ::) :-X ;D ;D ;D Τόσο ήμουν και εγω, ;D από Μηδεν ως 12 μηνών Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2017 Άσε ρε, 8 μηνών ήσουν τότε, που τους είδες; ;D Πρέπει να ήμουν τετάρτη γυμνασίου και αυτοί τελείωναν... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση