Superfunk Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2017 Eνα τελευταιο ασΘμα για να κλεισει ωραια η χρονια ;) [soundcloud] [/soundcloud] www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2017 Eνα τελευταιο ασΘμα για να κλεισει ωραια η χρονια ;) [soundcloud] [/soundcloud] Και delay,και wah wah και reverb τα πάντα έχει το παλικάρι.Γράφεις και με telecaster να φανταστω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2017 Γράφεις και με telecaster να φανταστω ; Gretsch white falcon (μολις αλλαξα χορδες και παιζοντας ηρθε το ριφ ;D ;D ) και reverb ποτε των ποτων,το reverb ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ στα superfunk productions ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2017 Gretsch white falcon (μολις αλλαξα χορδες και παιζοντας ηρθε το ριφ ;D ;D ) Αν είναι δυνατον..πλάκα μου κάνεις; Γιατί και εγώ μόλις τωρα χορδες αλλαζα στην πρωτη μου ακουστική.Έβαλα κάτι 10ρες ghs custom shop.Τι σου λένε ;Πιστεύω να μη βγαίνω off topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2017 Very nice indeed. :) Λείπει νομίζω ένα μοτίβο που να χρησιμεύει ως συνδετικός κρίκος, στα πολλά θέματα που εναλλάσσονται στο κομμάτι. Προσωπικά θα χρησιμοποιούσα για τον σκοπό αυτό το υπέροχο 0:24-0:30, που θα χρησιμοποιούσα ως κύριο μοτίβο, επαναλαμβάνοντάς το σε πολλά σημεία του κομματιού. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2017 Thanx 4 the kind words :) Λείπει νομίζω ένα μοτίβο που να χρησιμεύει ως συνδετικός κρίκος, στα πολλά θέματα που εναλλάσσονται στο κομμάτι. Προσωπικά θα χρησιμοποιούσα για τον σκοπό αυτό το υπέροχο 0:24-0:30, που θα χρησιμοποιούσα ως κύριο μοτίβο, επαναλαμβάνοντάς το σε πολλά σημεία του κομματιού. δεν εχεις και αδικο... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2017 έχει την γνωστή υπογραφή sf. Ωραία τύμπανα, για κιθάρες ξέρω.... Πλήκτρα παρελθόντος... περιμένουμε το καινουργιο σε 7 μέρες. όντως το θεματάκι 25-30 είναι πολύ catchy... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2017 Eνα τελευταιο ασΘμα για να κλεισει ωραια η χρονια ;) [soundcloud] [/soundcloud] Καλό, θα μου έκανε άνετα για μουσική σε ταινία james bond, ειδικά ανάμεσα σε σκηνές δράσεις κλπ. Δε ξέρω αν συμφωνείτε και οι υπόλοιποι. Σκέψου κάπου εκεί ανάμεσα να έπαιζες και κάτι που να μοιάζει στο γνωστό θέμα. [...] Γιατί και εγώ μόλις τωρα χορδες αλλαζα στην πρωτη μου ακουστική.Έβαλα κάτι 10ρες ghs custom shop.Τι σου λένε ;Πιστεύω να μη βγαίνω off topic. Ρε Mike δείξε λίγο έλεος. Λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2017 Ρε Mike δείξε λίγο έλεος. Λίγο. Ζαβαρακατρανεμια ηλεος ηλεος.Αφού δεν μας είπε τι χορδες εβαλε του είπα εγώ.Calm my friend.There's nothing to worry about.Many greetings to Netherlands. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση