BlackCrow81 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2017 Η MESA/Boogie® παρουσίασε τον νέο Triple Crown™ TC-100™ σε έκδοση κεφαλής (head) αλλά και σε rack. Με 3 κανάλια Clean, LO Gain και HI Gain στα οποία με το Multi-Soak™ Attenuator έχεις 5 επιλογές και μπορείς να κατέβεις από τα 100W στα 50, στα 20, στα 7 και στα 3. Από λάμπες μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στις EL34, 6L6, ή 6V6. http://mesaboogie.com/amplifiers/electric/triple-crown-series/triple-crown-tc-100/index.html HEAD RACKMOUNT Channel 1 (Clean) Features: Normal or Drive Modes - Independent Gain, Treble, Mid, Bass, Presence, Reverb (rear panel), Master & Multi-Soak Power Controls Channel 2 (LO Gain) Features: Normal or Tight Modes - Independent Gain, Treble, Mid, Bass, Presence, Reverb (rear panel), Master & Multi-Soak Power Controls Channel 3 (HI Gain) Features: Normal or Tight Modes - Independent Gain, Treble, Mid, Bass, Presence, Reverb (rear panel), Master & Multi-Soak Power Controls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2017 Παλια, οταν εβλεπα mesa με ολα τα κουμπακια φωτακια, διακοπτακια, μου ετρεχαν τα σαλια. Τωρα απλα λεω, ποιος καθεται να βρει ηχο με ολα αυτα τα παραφερναλια......... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2017 Και από mesa και απ'ekso είναι άλλη φάση ο mesa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2017 Παλια, οταν εβλεπα mesa με ολα τα κουμπακια φωτακια, διακοπτακια, μου ετρεχαν τα σαλια. Τωρα απλα λεω, ποιος καθεται να βρει ηχο με ολα αυτα τα παραφερναλια......... Εκτός απ' το attenuator δε βλέπω να έχει κάτι παραπάνω από άλλους ενισχυτές. Θα έλεγα ότι είναι πολύ απλός. Εκτός κι αν δεν παίζεις πλέον με ενισχυτές ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2017 Εκτός απ' το attenuator δε βλέπω να έχει κάτι παραπάνω από άλλους ενισχυτές. Θα έλεγα ότι είναι πολύ απλός. Εκτός κι αν δεν παίζεις πλέον με ενισχυτές ;D ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ https://images.reverb.com/image/upload/s--M81lJQ5N--/a_exif,c_limit,e_unsharp_mask:80,f_auto,fl_progressive,g_south,h_620,q_90,w_620/v1360302266/w6dwkfzrqdqld3jsgcph.jpg[/img] ΑΠΛΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2017 Έγω βλέπω έναν πολύ απλό ενισχυτή. Αν σε μπερδεύουν τα 3 κανάλια τότε πάω πάσο. Αυτή η δήθεν εξυπνακίστικη συμπεριφορά σου δε νομίζω ότι σε κολακεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2017 Έγω βλέπω έναν πολύ απλό ενισχυτή. Αν σε μπερδεύουν τα 3 κανάλια τότε πάω πάσο. Αυτή η δήθεν εξυπνακίστικη συμπεριφορά σου δε νομίζω ότι σε κολακεύει. Μωρε δεν με μπερδευουν τα 3 καναλια (εχω φαει τους Mesa με το κουταλι στα νιατα μου και ακομα θεωρω τον Mark 1 εναν απο τους καλυτερους ενισχυτες ever). Αλλα ΑΠΛΟ εναν ενισχυτη με 3 καναλια, presence,gain,master και....multisoak,tight/norm & solo output, (τι κανει αυτο αληθεια?),effect loop,reverb,bias selector,midi ,di κ.ο.κ.....δεν τον λες.... Φυσικα για metal,progressive κλπ. καταστασεις για τον οποιο φανταζομαι ειναι φτιαγμενος αυτος ο ενισχυτης μια χαρα...απλος ειναι...υπαρχουν και οι Diesel που θες 2 μεταπτυχιακα για να βγαλεις ηχο... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2017 Μωρε δεν με μπερδευουν τα 3 καναλια (εχω φαει τους Mesa με το κουταλι στα νιατα μου και ακομα θεωρω τον Mark 1 εναν απο τους καλυτερους ενισχυτες ever). Αλλα ΑΠΛΟ εναν ενισχυτη με 3 καναλια, presence,gain,master και....multisoak,tight/norm & solo output, (τι κανει αυτο αληθεια?),effect loop,reverb,bias selector,midi ,di κ.ο.κ.....δεν τον λες.... Φυσικα για metal,progressive κλπ. καταστασεις για τον οποιο φανταζομαι ειναι φτιαγμενος αυτος ο ενισχυτης μια χαρα...απλος ειναι...υπαρχουν και οι Diesel που θες 2 μεταπτυχιακα για να βγαλεις ηχο... ;D Γενικά εδώ στην Ελλάδα τους προτιμάμαι τους mesa boogie.Αν και ακριβοί.Εγώ αν ήμουν της ηλεκτρικής μπορεί να πήγαινα σε marshall αλλά και ο mesa boogie είναι ωραίος.Αλήθεια εσείς τι προτιμάτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2017 Εντάξει τώρα άμα λέμε και τους Mesa απλούς ενισχυτές... Ιδίως λαμβανομένης υπόψη της ευαισθησίας των πολλών knobs When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2017 Μωρε δεν με μπερδευουν τα 3 καναλια (εχω φαει τους Mesa με το κουταλι στα νιατα μου και ακομα θεωρω τον Mark 1 εναν απο τους καλυτερους ενισχυτες ever). Αλλα ΑΠΛΟ εναν ενισχυτη με 3 καναλια, presence,gain,master και....multisoak,tight/norm & solo output, (τι κανει αυτο αληθεια?),effect loop,reverb,bias selector,midi ,di κ.ο.κ.....δεν τον λες.... Φυσικα για metal,progressive κλπ. καταστασεις για τον οποιο φανταζομαι ειναι φτιαγμενος αυτος ο ενισχυτης μια χαρα...απλος ειναι...υπαρχουν και οι Diesel που θες 2 μεταπτυχιακα για να βγαλεις ηχο... ;D Πολύ απλός, ρυθμίζεις το gain σε κάθε κανάλι χωριστά, ρυθμίζεις τα treble, mid, bass και με 3 κανάλια βγήκες για live και χωρίς πετάλια,άντε κανα delay ή/και wah. Εσύ που θα χρησιμοποιήσεις και ένα κάρο πετάλια ή πεταλιέρα με τον "απλό" ενισχυτάκο θα έχεις πολλά παραπάνω κουμπάκια για πείραγμα ;D Και αυτός απλός είναι που έχει τα ίδια περίπου πάνω του και είναι και 30φεύγα χρονών ενισχυτής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση