BlackCrow81 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Τυχαία έπεσα πάνω σε αυτό το κιθαρόνι και μου φάνηκε εντυπωσιακό τόσο οπτικά όσο και ηχητικά Και μετά έκανα το λάθος να μπω στο σάητ της εταιρίας και ειδικά στο Gallery section https://bngguitars.com/guitars Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Καποιος ειχε απωθημενα με Blueshawk ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Καποιος ειχε απωθημενα με Blueshawk ;D 'Οντως, αν και πιο μικρή σε μέγεθος, πιο ωραίο headstock, καλύτερα ξύλα και μαγνήτες :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Οι δύο μεσσαίες που φαίνεται το μουαρέ είναι πολύ όμορφες.Η πρώτη θυμίζει αρχαία epiphone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 η ξανθούλα στη μέση μου αρέσει πολύ γιατί μου θυμίζει την πρώτη μου κιθάρα (με μαγνήτες) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Οι δύο μεσσαίες που φαίνεται το μουαρέ είναι πολύ όμορφες.Η πρώτη θυμίζει αρχαία epiphone. EDIT:Το headstock μαλλον το προορίζανε για κλασσική αλλά τελικά άλλαξε το project. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση