Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μου άρεσε το κομμάτι απ' την beta κιόλας του παιχνιδιού που το πρωτάκουσα, και ήρθε ο καιρός να το κάνω κόβερ. Επεξεργασμένο 3 Οκτωβρίου 2019 από Κουφη Λεοπαρδαλη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Aυτό όποιος το κάνει cover κιθαρα θα τον παραδεχτώ, από το 2,46 ιδιαίτερα και μετα. Αυτό γούσταρα εγώ πάντα . Αντε μην μου τη βαρέσει και το κάνω εγώ με πλήκτρα. Αλλά βαριέμαι. Επεξεργασμένο 4 Οκτωβρίου 2019 από Konstantinos Dritsas 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2019 Πω πω.. ο Ιάπωνας δίνει πόνο σε εκείνο το σημείο που λες Κώστα. Θα το βγάλω, ο καιρός γαρ εγγύς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση