boukas Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ για να βάλω εμοτικονς πατάω την επιλογή "περισσότερα εμοτικονς" και δουλεύει έτσι. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2007 :wink: μπραβο ρε τακαρε...ειχες δικιο προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2007 :wink: μπραβο ρε τακαρε...ειχες δικιο τιποτα ρε φιλε... :wink: (ασε που μου αρεσει πιο πολυ αυτη η εμφανιση τελικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2007 ενδιαφερετε κανεις για ιδιαιτερα μαθηματα? :wink: 8) Πολύ ωραία η κοπελίτσα αλλά το τραγουδάκι ακόμα καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Ελπίζω να μην ζηλέψουν οι φίλοι μου που την κριτικάρουν αλλά η κοπέλα είναι πολύ cool και απάντησε αμέσως στο μύνημα που της έστειλα. Καλά το κατάλαβα ότι είναι πατριωτάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Mάλλον ξέχασες να της πεις "i have a friend,SamTheRipper.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Ωραιο sustain η PRS... :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση