Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά, ΑΝ βαρεθήκατε το παράλληλο θέμα "ZAGER guitars. Είναι τόσο καλές? ", δεν είναι κακό, πλην όμως δεν χρειάζεται να το επεκτείνουμε και σε άλλα. Πιο απλά, αν κάποιος ξέρει γι αυτές τις κιθάρες, οκ, αν όχι, δεν χρειάζεται να απαντάμε. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Εδώ στο noiz πιστεύω θα τα λύσουμε όλα.Απλά μου φάνηκε παράξενο που δεν απάντησε κανείς.Δεν γνωριζει κάποιος μέχρι στιγμής.Εγω το εβαλα και στο google και στο youtube και δεν υπάρχει τίποτα.Προφανώς θα έχουν σταματησει να κυκλοφορουν.Αλλά τοσο πολύ δεν υπάρχει μια πληροφορία ; EDIT:OK Μoderator απλά μου εκανε εντυπωση και εμενα ολο αυτο το off topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Εσυ το άνοιξες το θέμα. Οκ, θα το δει κάποιος, και αν ξέρει θα σου απαντήσει. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Πιο απλά, αν κάποιος ξέρει γι αυτές τις κιθάρες, ...είπαμε....ξέρει ο Καρακώστας....!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 ...είπαμε....ξέρει ο Καρακώστας....!!!! Ο κιθαρίστας του εννοείς ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 ...είπαμε....ξέρει ο Καρακώστας....!!!! Ναι, Ανέστη, το διάβασα. Έστω.... αυτό που πρότεινες, δίνει μια κάποια ελπίδα να πάρει κάποια πληροφορία για το θέμα ο OP. Τη διάβασε και οp την πρότασή σου φαντάζομαι, στο χέρι του είναι αν την αξιοποιήσει. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Τη διάβασε και οp την πρότασή σου φαντάζομαι, στο χέρι του είναι αν την αξιοποιήσει. Το ελπίζω ;) γιατί μετά θα έρθει και ο Voice να ξαναρωτήσει!!! 8) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BuddyL Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Δε βρισκεις τιποτα γι αυτα τα οργανα στο ιντερνετ, γιατι απλα το ονομα LA acoustics το παραγγειλε ο εισαγωγεας τους, στο εγοστασιο κατασκευης στην Κινα, ειμαι βεβαιος πως αν απευθυνθεις στο καταστημα, σιγουρα εχουν ακομα στοκ. Guitar playing is a serious matter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Κάποτε τις είχα πετύχει αυτές τις ακουστικες κιθάρες στο Logothetis music στην Αθήνα.Τώρα όμως έχει κλείσει αυτό το μαγαζί δυστυχώς. ? Logothetis Music edit: Τι ωραία, τις αστείες απαντήσεις των "παλιών" δεν τις έσβησε ο δικηγόρος Λάκης, μόνο τη δική μου. Ευχαριστώ για την ίση αντιμετώπιση :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 ? Logothetis Music edit: Τι ωραία, τις αστείες απαντήσεις των "παλιών" δεν τις έσβησε ο δικηγόρος Λάκης, μόνο τη δική μου. Ευχαριστώ για την ίση αντιμετώπιση :) Φίλε BlackCrow81,το μαγαζί που είχα πάει δυστηχώς τώρα έκλεισε και ηταν το μεγαλύτερο.Κοίταξα και το λινκ του e-shop που έστειλες αλλά εκεί εχει κατι cort μονο και κάτι lakewood.Για La Acoustics ούτε λόγος.Όσο για τον Μάραθον,που λέει ο Καρακώστας ξερει ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση