RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2017 Ρε σεις, ερώτημα άσχετου αλλά λογικού ανθρώπου. Οι επιστήμονες έχουν κάνει τόσες εκπληκτικές εφευρέσεις. Είναι δυνατόν να μην έχει εφευρεθεί ακόμη ένα τσιπ που να κουμπώνει αντί της λάμπας και να κάνει ακριβώς ό,τι κάνει η λάμπα; Ή ακόμα καλύτερα ένα κουτί 5χ5 εκατοστά που να κάνει ότι κάνει ένας κατοστάρης λαμπάτος; Και μη μου πείτε για Κεμπερ και Helix και Axe και μαξ γιατί είναι προφανές ότι δεν τα έχουν καταφέρει. Αλλιώς δεν θα έβγαζαν το ένα "βελτιωμένο" μηχάνημα μετά το άλλο... Για πείτε. Θα με ενδιέφερε και η γνώμη κάποιων τεχνικών. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2017 5 εκατοστά που να κάνει ότι κάνει Κοιτα....καλα και τα 5 εκατοστα.... αλλα τα 35 ειναι καλυτερα....και ας κανουν οτι κανουν και τα 5 εγω παντως αν μπορουσα να διαλεξω 35 εκατοστα θα ηθελα να την ειχα (τη λαμπα φυσικα) οχι 5... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2017 Νομίζω κάτι Γερμανοί, ετοιμάζουν έναν θαυματουργό ημιαγωγό. Σύντομα θα δημιουργηθεί επανάστασις. Τρανζίστορ άκουσα πως θα το πουν. ;D Πέραν της πλάκας όμως, κι εγώ ώρες ώρες απορώ, και καταλήγω, όχι απαραίτητα στην υπεροχή της λυχνίας, αλλά σε κάτι άλλο, εγκεφαλικό... Πρόσφατα είδα κάτι Vox κεφαλάκια χειρός μισό κιλό/50W με κάτι nutube / nuclear τεχνολογίες. Έχει παίξει κανείς? Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2017 Πέραν της πλάκας όμως, κι εγώ ώρες ώρες απορώ, και καταλήγω, όχι απαραίτητα στην υπεροχή της λυχνίας, αλλά σε κάτι άλλο, εγκεφαλικό... Εγώ είμαι πλήρως ψηφιακός. Και στο σπίτι και στο studio. Αλλά ομολογώ ότι η καλή λάμπα δεν παίζεται ιδίως στους καθαρο-crunch ήχους. Και είμαι σίγουρος ότι δεν είναι απλώς η ιδέα μου. εγω παντως αν μπορουσα να διαλεξω 35 εκατοστα θα ηθελα να την ειχα (τη λαμπα φυσικα) οχι 5... ;D SF μου θύμισες το ανέκδοτο με το punch line "σβησ' τη λάμπα και έλα να την φας" When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2017 Κι όμως προς τα εκεί οδεύουμε [ftp=ftp://www.guitarworld.com/gear/vox-announces-nutube-powered-mv50-guitar-amp]https://www.guitarworld.com/gear/vox-announces-nutube-powered-mv50-guitar-amp[/ftp] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2017 Μωρέ οδεύουμε αλλά δεν φτάνουμε... Edit: (Τώρα διαβάζω ότι και το nutube λάμπα είναι - απλώς άλλου στυλ) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2017 Δεν πειράζει.. σκέψου ότι μόλις φτάσουμε οι λαμπάτοι (ειδικά κάτι marshall, fender) θα ανέβουν σε πιο δυσθεώρητα ύψη τιμών λόγω vintage, hype κλπ. αφού θα έχει μειωθεί και το στοκ από ηλεκτρονικά παλιάς τεχνολογίας και λάμπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2017 Δεν πειράζει.. σκέψου ότι μόλις φτάσουμε οι λαμπάτοι (ειδικά κάτι marshall, fender) θα ανέβουν σε πιο δυσθεώρητα ύψη τιμών λόγω vintage, hype κλπ. αφού θα έχει μειωθεί και το στοκ από ηλεκτρονικά παλιάς τεχνολογίας και λάμπες Έτσι ακριβώς μετα θα γίνουν οι τιμές απαγορευτικες για Ελλάδα.Μια χαρά ειναι και η λάμπα κανει και για φωτιστικό.Αρα 2 σε 1 Μ'ακους fusiongtr ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2017 Δεν πειράζει.. σκέψου ότι μόλις φτάσουμε οι λαμπάτοι (ειδικά κάτι marshall, fender) θα ανέβουν σε πιο δυσθεώρητα ύψη τιμών λόγω vintage, hype κλπ. αφού θα έχει μειωθεί και το στοκ από ηλεκτρονικά παλιάς τεχνολογίας και λάμπες Καλά ας τα καταφέρουν να επιτύχουν πλήρες simulation και ποσώς θα με ενδιαφέρει. Ας πληρώνουν τα μαλλιά τους οι ενδιαφερόμενοι. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2017 Σε ό,τι με αφορά, έχει ήδη επιτευχθεί το θαύμα και δεν είναι καν κουτί αλλά software. Amplitube λοιπόν τουλάχιστον για recordings. Για live θες ένα κάποιο configuration για να δουλέψει φαντάζομαι + καμπίνα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση