Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Μεγειές. Όταν έρθουν κάνε ένα review O ήχος είναι impeccable. To πλεηαμπίλιτι είναι το καλύτερο που θα έχει υπάρξει μέχρι το έτος 2525. Θα έλεγα ότι είναι σχεδόν τόσο καλές, όσοι οι Cort μου, αλλά με το πλεονέκτημα του ότι είναι πολύ ακριβότερες. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Ζαγάρ' When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 O ήχος είναι impeccable. To πλεηαμπίλιτι είναι το καλύτερο που θα έχει υπάρξει μέχρι το έτος 2525. Θα έλεγα ότι είναι σχεδόν τόσο καλές, όσοι οι Cort μου, αλλά με το πλεονέκτημα του ότι είναι πολύ ακριβότερες. Χμμμ, με προβληματίζει το γεγονός ότι είσαι τόσο δηκτικός απέναντι σε συνάδελφό σου. Δε με έχεις συνηθίσει σε τέτοια. Θα μπορούσες να γίνεις πιο σαφής? Πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες ο τύπος? Να προσέχουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια εμενα προσοπικα με πονιρευει λιγο που εχουν φτιακσει ολο το σοβατεπί από abalone. Υποψυαζομαι οτι δεν απεφθυνονται σε κιθαριστα επιπεδου αλλα σε αμπαλον. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 υποθέτω το λεει με αφορμή την σχεδόν (και για μένα) εξοργιστική έπαρση που διακρίνει το βίντεο πάντα σε συνδυασμό με την ελαφρότατα ακούρντιστη κιθάρα. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια εμενα προσοπικα με πονιρευει λιγο που εχουν φτιακσει ολο το σοβατεπί από abalone. Υποψυαζομαι οτι δεν απεφθυνονται σε κιθαριστα επιπεδου αλλα σε αμπαλον. Άμα έχις καλά κουφόματα δεν έχις θέμα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 υποθέτω το λεει με αφορμή την σχεδόν (και για μένα) εξοργιστική έπαρση που διακρίνει το βίντεο πάντα σε συνδυασμό με την ελαφρότατα ακούρντιστη κιθάρα. Δεν είδα καν βίντεο. Ούτε άκουσα. Διάβασα μόνον τα σπέξζ. Ε όχι και συναδέλφοι, αυτός είναι master luthier. Εγώ ένας απλός γκιταρ τεκ αντρεπρενέουρ . Ο τύπος είναι μισό αιώνα μπροστά μου. (whistles "in the year twenty five twentyfive...) Πάντως thanx για το ξεθάψιμο. Να μπει κι αυτός μαζί με εκείνον τον μακαρίτη τον Ed Roman και τον άλλον τον Zachary στον φάκελο "master loothiers". Για να είμαι δίκαιος, στα ξεκινήματά μου είχα πέσει κι εγώ θύμα σεκσυλουαλικής παρενόχλησης από τον Ed. Γρηγορα ξέμπλεκσα. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είδα καν βίντεο. Ούτε άκουσα. Διάβασα μόνον τα σπέξζ. Ε όχι και συναδέλφοι, αυτός είναι master luthier. Εγώ ένας απλός γκιταρ τεκ αντρεπρενέουρ . Ο τύπος είναι μισό αιώνα μπροστά μου. (whistles "in the year twenty five twentyfive...) ε και συ ΔΕΣΤΟ.. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 αυτός είναι master luthier. Εξώδικος? Πού είναι ο ταμτάμ όταν τον χρειάζεσαι? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 ε και συ ΔΕΣΤΟ.. Γιατί να το δέσει, θα φύγει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση