cos_dr Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Τα έχουμε πει κατα καιρούς....χιλιάδες φορες....η νεα τάξη πργαμάτων. ;D Αυτά τα ρυθμίζουν οι αγορές. χαχαχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 η νεα τάξη πργαμάτων. ;D Το έγραψες όπως ακριβώς είναι. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Το έγραψες όπως ακριβώς είναι. Αλί και τρισαλι . Σήμερα στη τράπεζα μου λέει ή άλλη,"Α! Για καταθεση να πας στο μηχάνημα" (Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών πως τα λένε αυτα τα 666). Δεν ξέρω εγώ από αυτά κόρη μου, της λέω.....ευτυχώς συγκινηθηκε , σηκώθηκε και μου τα έκανε αυτη μονη της...... ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Αλί και τρισαλι . Σήμερα στη τράπεζα μου λέει ή άλλη,"Α! Για καταθεση να πας στο μηχάνημα" (Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών πως τα λένε αυτα τα 666). Δεν ξέρω εγώ από αυτά κόρη μου, της λέω.....ευτυχώς συγκινηθηκε , σηκώθηκε και μου τα έκανε αυτη μονη της...... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Άλλη φορά να τους λες ότι ακούς μουσική μόνο από κασσέτες, και μπομπίνες, ότι βλέπεις βίντεο μόνο από βιντεοκασσέτες. καθώς επίσης και ότι το τηλέφωνό σου έχει ακόμα ροδέλα με αριθμούς. Δεν θα μπαίνεις καν στην τράπεζα, όλα έτοιμα θα τα βρίσκεις. ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 ;D ;D ;D ;D ;D ;D Άλλη φορά να τους λες ότι ακούς μουσική μόνο από κασσέτες, και μπομπίνες, ότι βλέπεις βίντεο μόνο από βιντεοκασσέτες. καθώς επίσης και ότι το τηλέφωνό σου έχει ακόμα ροδέλα με αριθμούς. Δεν θα μπαίνεις καν στην τράπεζα, όλα έτοιμα θα τα βρίσκεις. ;) Μα ΌΛΑ ισχυουν...με φωτογραφικες αποδείξεις! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Μα ΌΛΑ ισχυουν...με φωτογραφικες αποδείξεις! και σε αυτά που έχεις, το χάραγμα το έχεις. Μην την ψάχνεις. Ακόμα και η κοκα κόλα που πίνω αυτή τη στιγμή έχει το χάραγμα πάνω της. Πίνω το χάραγμα το ίδιο. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Δεν ξέρω εγώ από αυτά κόρη μου, της λέω.....ευτυχώς συγκινηθηκε , σηκώθηκε και μου τα έκανε αυτη μονη της...... ;D ;D ;D Για σεξ μιλάμε; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Για σεξ μιλάμε; Αφού .... Ακόμα και η ........ που ....... αυτή τη στιγμή έχει το χάραγμα πάνω της. ....... το χάραγμα το ίδιο. .... θέλει και ρώτημα? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 γλύφω το χάραγμα στο κορμί της. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 γλύφω το χάραγμα στο κορμί της. Είσαι παραχαράκτης. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση