akisgr Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σας! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, θέλω να φτιάξω ένα DIY Expression Knob για Moogerfooger πετάλια (Moogerfooger MURF, Moogerfooger Low Pass Filter, Moogerfooger Freqbox) και θέλω να πάρω υλικά. Το μόνο που δε γνωρίζω είναι τι τιμή (π.χ 25K) θα πρέπει να είναι το ποτενσιόμετρο;; Γνωρίζει κάποιος τι τιμή έχει το ποτενσιόμετρο του Moog expession pedal για να πάρω την αντίστοιχη;; Ελπίζω να μην τα λέω λάθος γιατί δεν είμαι ηλεκτρονικός....χεχε ;D -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2017 Κάποιος;;; Κάτι;;; Κάποια πληροφορία;; ??? -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2018 Ευχαριστώ...πολύτιμη η βοήθεια σας.... -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση