maroras Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Γεια σας παιδιά! Έχω ένα προβληματισμό όσο αφορά το τι ενισχυτή θα πρέπει να έχω για να μπορεί να παίξει πεταλιέρα χωρίς χρωματισμό στον ήχο κλπ... Αρχικά να πω ότι η κιθάρα μου είναι Squier affinity με την οποία έχω φτιάξει ήχους στην πεταλιέρα Fender mustang floor με τη βοήθεια studio ακουστικών. Από ενισχυτή είχα ένα Marshall mg30cfx (για practice) και δεν ασχολήθηκα να φτιάξω ήχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Θελεις εναν ενισχυτη με καλο καθαρο καναλι. Κατα προτιμηση οχι ψηφιακο. Τι μπατζετ εχεις, τι watt θες και για τι χρηση? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maroras Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Φίλε μου αν μπορείς διάβασε το θέμα "ενισχυτής πλήκτρων και πεταλιέρα κιθάρας". Κάτι πάτησα κατά λάθος και δημοσιεύθηκε το μισό μήνυμα εδώ. Να 'σαι καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maroras Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Πως μπορώ να το κλείσω αυτό το θέμα;; :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2017 Πως μπορώ να το κλείσω αυτό το θέμα;; :-\ Θα το κλειδώσει ο moderator don't worry. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση