fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2017 Τότε που στα "προσεχώς" έπαιζε το trailer από το "Σημάδι του Ζορρό" με τον Douglas Fairbanks? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2017 ...καθόλου σεβασμός? O0 O0 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2017 ...καθόλου σεβασμός? O0 O0 Λόγω ηλικίας? ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2017 Πέρα απο το Wall, νομίζω το αγαπημένο μου είναι το Dead Winter Dead των Savatage. Δυνατή επιλογή . Η αγαπημένη μου μπάντα οι Savatage μαζί με Pantera Πιστεύω και το Streets & το Wake of Magellan & το Poets and Madmen είναι ανάλογου επιπέδου δίσκοι . Απλά το κοσνεπτ του Dead Winter Dead τσακίζει κόκκαλα Όσον αφορά το μέταλ , μαζί με τα Savatage , αγαπημένα μου είναι Wasp - Crimson Idol Queensryche - Operation Mindcrime Dream Theater - Metropolis Iron Maiden - 7th son King Diamond - Abigail Blind Guardian - Nightfall in Middle Earth αν πρέπει να βάλω μόνο ένα , στα σημεία το 7th son "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση