trolley Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ αντιμετώπιζα (και αντιμετωπίζω) ΟΛΑ τα άλμπουμ σαν κόνσεπτ άλμπουμ, ακόμη και αυτά που οι δημιουργοί τους ορκίζονται πως δεν είναι τέτοια. Το ίδιο μου συμβαίνει ακόμη και με τα άλμπουμ κλασσικής μουσικής ή τζαζ. Δεν κατάλαβα ποτέ πως αλλιώς μπορούν να αντιμετωπιστούν, άλλωστε τα βάζεις σε ένα φάκελο και βάζεις και ένα γενικό τίτλο, έτσι δεν είναι; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2017 μήπως να ελπίζουμε και σε κανένα remaster του 666 από τον Wilson ? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2017 Αν και δεν είμαι μεγάλος φαν των κονσεπτ αλμπουμ, θυμάμαι, μου είχε αρέσει το Crimson Idol των WASP, όταν το είχα ακούσει στο Λύκειο. https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2017 για μένα πάντως αυτό (ναι. το θεωρώ concept) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
progrock Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2017 Animals by Pink Floyd (1977) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2017 Δεν νομίζω να ήξερε κανένας την έννοια concept album πριν ακουσει το the wall. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2017 Δεν νομίζω να ήξερε κανένας την έννοια concept album πριν ακουσει το the wall. ....Tommy, Quatrophenia...άντε γέρο....ξεχνάς!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rhino Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2017 Πέρα απο το Wall, νομίζω το αγαπημένο μου είναι το Dead Winter Dead των Savatage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2017 Πεγκυ Ζηνα Ματωνω :o ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2017 Πεγκυ Ζηνα Ματωνω :o ;D Μετά από αυτό, στην παγκόσμια περιοδεία μου το να με συνοδέψεις ωσάν γρούπι ;D φαντάζει ακόμα πιο μακρινό...... ::) :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση