Haris Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ πάντως βλέπω ότι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι Στοουνικοί κερδάμε. Και αν κερδάμε στο Noiz, κερδάμε ολούθε και παντούθε! Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ πάντως βλέπω ότι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι Στοουνικοί κερδάμε. Και αν κερδάμε στο Noiz, κερδάμε ολούθε και παντούθε! 10-11-9 ? δεν θα τόλεγα... (όχι ότι έχει καμιά σημασία - πάλι οι Beatles θεωρούνται πρώτοι...) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2017 10-11-9 ? Για ξαναδές. 8) Σιγά μην αφήσω την Yoko Ono να κερδίσει. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2017 ξέρεις τα 5 φ? φίλε φέρε (10) φίλους (ψη)φίστε φύγετε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2017 ξέρεις τα 5 φ? φίλε φέρε (10) φίλους (ψη)φίστε φύγετε Φυτεύω φασούλες φυσόντας φίδια φανερά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα για να αποφασίσω τι να ψηφίσω: Τα 10 (δέκα) καλά τραγούδια που έχουν οι Stones όλα κι όλα ;D μου αρέσουν πιο πολύ από τον μακρύ μεγάλο ήθελα να πω, κατάλογο επιτυχιών των Σκαθαριών (έχουν πολλά περισσότερα καλά τραγούδια παρά την μικρότερη δισκογραφία από τους Stones, αλλά αρκετά από αυτά είναι πολύ ''γιεγιεδικα'' για τα γούστα μου, σε αντίθεση με αυτά των Stones που μου βγάζουν μια πιο ''αλητεία'') ;D Eπομένως χάλια μαύρα και οι δύο?? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα για να αποφασίσω τι να ψηφίσω: Τα 10 (δέκα) καλά τραγούδια που έχουν οι Stones όλα κι όλα ;D μου αρέσουν πιο πολύ από τον μακρύ μεγάλο ήθελα να πω, κατάλογο επιτυχιών των Σκαθαριών (έχουν πολλά περισσότερα καλά τραγούδια παρά την μικρότερη δισκογραφία από τους Stones, αλλά αρκετά από αυτά είναι πολύ ''γιεγιεδικα'' για τα γούστα μου, σε αντίθεση με αυτά των Stones που μου βγάζουν μια πιο ''αλητεία'') ;D Eπομένως χάλια μαύρα και οι δύο?? ;D Μα και οι δύο χάλια μαύρα είναι αφού δεν έπαιζαν με gibson semi hollow τι να κάτσεις να συζητήσεις. ΥΣ Το θέμα του blackcrow μας απασχολεί πιο πολύ α98 τις σεμι χολοου του GeorgeVocal ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2017 10-11-9 ? δεν θα τόλεγα... (όχι ότι έχει καμιά σημασία - πάλι οι Beatles θεωρούνται πρώτοι...) Σοβαρά τώρα, απαντάς ...σοβαρά σ΄αυτό που έγραψα; Χρησιμοποίησα τη λέξη "κερδάμε" 3 φορές, for God's Keith's sake! Τι άλλο πρέπει να κάνει κάποιος για να μην τον πάρουν σοβαρά εδώ μέσα; ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2017 Τι άλλο πρέπει να κάνει κάποιος για να μην τον πάρουν σοβαρά εδώ μέσα; ;D Να πίνει έξι μπίρς και δυο μεγάλες. ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2017 Σοβαρά τώρα, απαντάς ...σοβαρά σ΄αυτό που έγραψα; Χρησιμοποίησα τη λέξη "κερδάμε" 3 φορές, for God's Keith's sake! Τι άλλο πρέπει να κάνει κάποιος για να μην τον πάρουν σοβαρά εδώ μέσα; ;D Υπάρχει λόγος σοβαρός που ήμουν νέος φλύαρος.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση