marios f Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2017 πολύ ωραίο Μάριε... και η ενορχήστρωση τόσο όσο... υπάρχουν στιγμές που πάει κάτι να μου θυμίσει μελωδικά αλλά τελικά δεν... οπότε μάλλον θετικά λειτουργεί το γεγονός δημιουργώντας μου οικειότητα... η παραγωγή με ωραίες χροιές και "χωροθεσία"... θα προτιμούσα πιο tight τη μπότα και τα συριστικά σου πιο soft αλλά εντάξει... πταίσματα... Μπράβο... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ καλό φίλε έχεις τη χροια του Θηβαίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ καλό φίλε έχεις τη χροια του Θηβαίου. Θηβαίος => ο Πλούταρχος του έντεχνου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2017 Θηβαίος => ο Πλούταρχος του έντεχνου Εσύ τελικά τι θα αγοράσεις? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marios f Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2018 πολύ ωραίο Μάριε... και η ενορχήστρωση τόσο όσο... υπάρχουν στιγμές που πάει κάτι να μου θυμίσει μελωδικά αλλά τελικά δεν... οπότε μάλλον θετικά λειτουργεί το γεγονός δημιουργώντας μου οικειότητα... η παραγωγή με ωραίες χροιές και "χωροθεσία"... θα προτιμούσα πιο tight τη μπότα και τα συριστικά σου πιο soft αλλά εντάξει... πταίσματα... Μπράβο... να σαι καλα φιλε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση