Προς το περιεχόμενο

“There are four drummers on the Beatles records. Ringo’s not one of them.”

dimsonic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

εγώ πάντως δεν ξέρου τίποτις ρε φίλοι, αλλά ενώ γενικά στην ζωή μου αδιαφορώ για τους ανθρώπους που επιτηδευμένα παρουσιάζουν το εμπνευσμένο απλό ως απλοϊκό της ευτελείας, όταν πρόκειται για μουσικούς σε πρώτο χρόνο τους οικτίρω για το πόση από την "ουσία" της μουσικής χάνουν... ::) καλά δεν θα σκάσω και για το "κρίμα" τους βέβαια...  ;D

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 203
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Να κι'άλλος που θέλει επειγόντως μαθήματα ιστορίας της μουσικής :)

Αύριο με τον κηδεμόνα σου !

Εντάξει ρε παιδιά.

Δεν αμφισβητώ την αξία τους και την υπόστασή τους στη μουσική βιομηχανία και την προσφορά στη μουσική, δεν αμφισβητώ την επιρροή τους στο κοινό, στη μόδα και την πηγή έμπνευσης και λατρείας που θα συνετέλεσαν για μουσικούς αλλά από εκεί και πέρα στο τεχνικό μπορεί να υπάρχει μια βάση. Γιατί δηλαδής?

Εγώ μπορεί να είμαι πολύ καλύτερος πληκτράς και με περισσότερη θεωρητική εκπαίδευση από άλλους διάσημους και καταξιωμένους απλά δεν έτυχε να ασχοληθώ επαγγελματικά. Και επαγγελματικά να ασχοληθεί κάποιος υπάρχουν και παράγοντες αυτό που λέμε της αγοράς που καθορίζουν την, πως να πω τη λέξη, το establishment  , to recognition και πάντα ανάλογα με τη σκοπιά του καθενός.

Δεν βρίσκω τόσο αιρετικό πια, ένας σύγχρονος δάσκαλος των drums να συμφωνήσει με μια άποψη σε συγκεκριμένη παράμετρο που να είναι επικριτική. Τώρα αν απαξιώνει την εν γένει αξία είναι λάθος, συμφωνώ.

Από εκεί και πέρα όμως δεν είναι και για την πυρά.

Και γιατί να κάνω το συγκεκριμένο δηλαδή μάθημα ιστορίας.

Δεν με ενδιαφέρουν, έχω κάνει θεωρία της κλασσικής μουσικής και από εκει και πέρα έχω άλλα πρότυπα περισσότερο σε εκτίμηση προσωπικά από τους beatles προφανώς και λόγω ηλικίας γιατί είμαι πιτσιρικάς χαχαχα 42 είμαι χαχαχαχαχ δεν είμαι 52 και πάνω γέρος, ακόμα με κοιτάνε καλύτερα οι εικοσιπεντάρες από τους πενηντάρηδες και πάνω εκτός αν το φυσάνε παραπάνω που παίζει και αυτό, βέβαια ανάλογα τους χαρακτήρες, ε? Έτσι δεν είναι.

Αλλά με εγκαλείς με τον κηδεμόνα μου, προϋποθέτοντας να γνωρίζω την ιστορία των beatles για να έχω αξία και άποψη και να επικαλούμαι το μουσικό μου ταλέντο και να συμφράζω με τρόπο που να τους θεωρώ το απόλυτο για να είμαι σοβαρός και να μην χαχανίζετε μαζί μου και να με καζουριάζετε κάποιοι?

Φυσικά αμα αρχιζω και λέω πως είναι άσχετοι και άμπαλοι, όπως είπα πιο πάνω να με καρπαζώσετε, θα έχετε και ελαφρυντικά γιατί θα σας εγείρω με τη συμπεριφορά μου.

Αλλά εντάξει.

Εγώ πιστεύω πως θα υπάρχουν πολύ καλύτεροι ντραμμερς από αυτόν, ακόμα και να μην είναι τόσο αναγνωρισμένοι, είτε καν επαγγελματίες και αυτά να τα καθορίζουν και άλλοι παράγοντες ιδιαίτερα ανά εποχή. Να συγκρίνουμε ντράμμερς ή μποξέρ ίδιων εποχών θα είναι πιο εύστοχο από το να συγκρίνουμε άλλων εποχών που τα πράγματα εξελίσσονται.

Το πιστεύω. Πιστεύω κι άλλα που μπορεί εν μέρει κάποιοι να συμφωνούν ή να διαφωνούν μερικώς ή να τα απορρίπτουν τελείως. Να μη τα πω δηλαδή ακόμα και να μην τα τεκμηριώνω με τους όρους τους πάει να πεί πως δεν ισχύουν ή δεν έχουν βάση?

Ε, εντάξει τοτε.

Με τον κηδεμόνα μου.

Πόσο θα μου ρίξουν?

2-3 μέρες αποβολή?

Στις πόσες μένω? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

...Αλλά με εγκαλείς με τον κηδεμόνα μου, προϋποθέτοντας να γνωρίζω την ιστορία των beatles ....

Καλά ρε,  εννοείται πως έκανα πλάκα , ΟΚ ? Αλλωστε πρώτα εγώ παραδέχτηκα την άγνοια μου για το όχι και τόσο πρόσφατο μουσικό ιστορικό γίγνεσθαι της παρέας των σκαθαριώνε...

Καλά ρε,  εννοείται πως έκανα πλάκα , ΟΚ ? Αλλωστε πρώτα εγώ παραδέχτηκα την άγνοια μου για το όχι και τόσο πρόσφατο μουσικό ιστορικό γίγνεσθαι της παρέας των σκαθαριώνε...

ναι, δεν σου είπα, εγώ την πλάκα και το χιούμορ τα γουστάρω πολύ περισσότερο από τους beatles χωρίς να αμφισβητώ την τεράστια αξία τους και επιρροή τους αλλά μου έδωσες ένα τυχαίο έναυσμα να πω κάποιες σκέψεις. Έτσι είναι, έτσι.

ναι, δεν σου είπα, εγώ την πλάκα και το χιούμορ τα γουστάρω πολύ περισσότερο από τους beatles χωρίς να αμφισβητώ την τεράστια αξία τους και επιρροή τους αλλά μου έδωσες ένα τυχαίο έναυσμα να πω κάποιες σκέψεις. Έτσι είναι, έτσι.

το θέμα με σένα μάνα μου είναι άμα σου δώσουν έναυσμα γράφεις....ΠΟΛΛΑ..... ;D

με σήμα το μπιφτέκι

Το κάνει ... εξ'επίτηδες (το έλεγα πολύ αυτό πιτσιρικάς). ;D ;D ;D

Για να μην ξέρουν όσοι διαβάζουν το σωστό από το λάθος.

Είναι πορνηρός. ;D ;D ;D

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Εγώ δεν το βλέπω σαν θέμα.

Γράφω αυτά που νομίζω πως χρειάζεται να γραφτούν για να γίνω κατανοητός. 

Τώρα δεν μπορώ να ικανοποιήσω τους πάντες όσων αφορά τις απόψεις μου, τον τρόπο που τις εκφράζω, φροντίζω όσο το δυνατόν να μην παραβαίνω κανόνες του φόρουμ και εν γένει την....... κοινώς αποδεκτή δεοντολογία.

Δεν νομίζω να είναι θέμα το να λες πολλά γιατί είναι ανάλογα με το θέμα, τις παραμέτρους που του διέπουν, την εφαρμοσμένη αλλά και τη φιλοσοφική διάσταση πάντα σε συνάρτηση με τις προτιμήσεις τα προσωπικά πιστεύω, το γνωσιακό επίπεδο, τις εμπειρίες των συνομιλουμένων  κλπ.

όλες οι απόψεις σε όλα τα μεγέθη έκφρασής τους χωράνε, με προϋποθεση βέβαια την τήρηση των κανόνων του φόρουμ και πιστεύω και της συντήρησης ενός κλίματος ενότητας και αλληλοσεβασμού της κοινότητός μας.

Αυτό είχα να πω.

Εγώ δεν το βλέπω σαν θέμα.

Γράφω αυτά που νομίζω πως χρειάζεται να γραφτούν για να γίνω κατανοητός. 

Τώρα δεν μπορώ να ικανοποιήσω τους πάντες όσων αφορά τις απόψεις μου, τον τρόπο που τις εκφράζω, φροντίζω όσο το δυνατόν να μην παραβαίνω κανόνες του φόρουμ και εν γένει την....... κοινώς αποδεκτή δεοντολογία.

Δεν νομίζω να είναι θέμα το να λες πολλά γιατί είναι ανάλογα με το θέμα, τις παραμέτρους που του διέπουν, την εφαρμοσμένη αλλά και τη φιλοσοφική διάσταση πάντα σε συνάρτηση με τις προτιμήσεις τα προσωπικά πιστεύω, το γνωσιακό επίπεδο, τις εμπειρίες των συνομιλουμένων  κλπ.

όλες οι απόψεις σε όλα τα μεγέθη έκφρασής τους χωράνε, με προϋποθεση βέβαια την τήρηση των κανόνων του φόρουμ και πιστεύω και της συντήρησης ενός κλίματος ενότητας και αλληλοσεβασμού της κοινότητός μας.

Αυτό είχα να πω.

εμ σου έδωσα έναυσμα...

πες ρε φίλε...διαφωνώ και τελειώσαμε. :P

με σήμα το μπιφτέκι

εμ σου έδωσα έναυσμα...

πες ρε φίλε...διαφωνώ και τελειώσαμε. :P

Καλα δεν ξαναμιλάω ούτως η άλλως.

Είναι η ώρα της σπιτικής γυμναστικής υπό την ρυθμική υπόκρουση ειδικού για το σκοπό μουσικού playlist που υποβοηθά στο άρτιο αποτέλεσμα μέσω της ψυχοσωματικής αυθυποβολής.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου