fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Αυτό το βίντεο φώναζε για στρατο.... Ούτε κουβέντα (κι ας με λένε Στράτο). ;D Τέλεια η Gibson-ιά με P-90s. Κύριε (με "Κ" κεφαλαίο) LK μου, μ' έφτιαξες άσχημα. Περιμένω. Βάλε και κανένα countdown ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 (βέβαια θα μπορούσες να μου πεις, ότι έγραφε καλύτερα στο φακό....) :P Μπα, και η strat γραφει υπέροχα (στον φακό) ;D Βάλε και κανένα countdown ... Αρμαγεδόν; ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Πάλι εσύ; [move]Και αυτά τα Χριστούγεννα;[/move] Έπετειος θα μας γίνεις!! Μου άρεσε Λάκη μου!! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Θενκ γιου Mr Κώστας! :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση