Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Τίποτα σπουδαίο...ένα teaser-άκι για το νέο μου video. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Αυτά είναι! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Administrator Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Είσαι καβάλα στ' άλογο φίλε μου και στην καλύτερη σου φάση. Λίγοι έχουν την ευρυμάθεια στο θέμα music - audio - video όπως εσύ, για να διαμορφώσουν κουλτούρα στην Ελλάδα. Μια ζωή το μικρό budget και τα εργαλεία μας λείπουν. Αλλά ποιός διαβάζει τα manual... Περιμένουμε το main course. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Εις αναμονή του ολοκληρωμένου κομματιού... ;) ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Τίποτα σπουδαίο...ένα teaser-άκι για το νέο μου video. ;D εις αναμονήν με αγωνία. Είσαι Τεράστος, μεγάλος Καλλιτέχνης με ταλέντο, γούστο και καλαισθησία. Καθαρή Απόλαυση. Και σταθερή ποιότητα. Περιμένω κι εγώ. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Thank U all 4 listening @Yameth. Άσε αφεντικό….πλέον ούτε εγώ διαβάζω τα manuals. Δεν βλέπω καλά (σοβαρά μιλάω). Έχω αρχίσει και ανησυχώ….γεράματα. ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Καλά ρε...p90?... Αυτό το βίντεο φώναζε για στρατο.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Καλά ρε...p90?... Αυτό το βίντεο φώναζε για στρατο.... Ό τρόπος που διαλέγω κιθάρες είναι ο εξής:......όποια είναι πιο κοντά ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2017 Ό τρόπος που διαλέγω κιθάρες είναι ο εξής:......όποια είναι πιο κοντά ;D Πες το έτσι ρε μάστορα.... (βέβαια θα μπορούσες να μου πεις, ότι έγραφε καλύτερα στο φακό....) :P με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση