gvour Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2017 Malcolm Young dead: AC/DC co-founder dies aged 64 | The Independent Tι να πεις,τεραστιος. Kαλο του ταξιδι του μαγκα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2017 Top 10 Malcolm Young AC/DC Songs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2017 Αμαν, σημερα το μεσημερι ελιωνα στο youtube το live at riverplate. Τεραστιος κιθαρισταρας. Οπως ειχε πει ο αδελφος του, he could fill my role but I couldn't fill his. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2017 Πωωω, ρε γμτ μου. :o :'( Από τους μεγαλύτερους ρυθμικούς κιθαρίστες ever, αλλά ακόμα κι αυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα, γιατί ήταν τεράστια μορφή. Ογκόλιθος. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2017 R.I.P.................. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2017 χωρις να ξερω γτ,νιωθω οτι εχασα εναν κοντινο μου ανθρωπο...ισως γτ ηταν συνεχεια εκει στα κιθαριστικα μου νιατα!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2017 μεγάλη η απώλεια τεράστια προσωπικότητα για τη μουσική RIP Malcolm "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2017 Δυστυχώς τον χάσαμε και αυτόν. Τα προβλήματα είχαν αρχίσει από το 2008 και επιδεινώθηκαν το 2014- έπασχε από άνοια. Ήταν ο "ρυθμικός βράχος" που στηρίχθηκε το μουσικό οικοδόμημα των AC/DC, ο αφανής ήρωας της μπάντας. Πάντως έχει πέσει μούντζα στην οικογένεια- τον Οκτώβριο πέθανε και ο George Young, ο μεγάλος αδερφός που υπήρξε και παραγωγός του γκρουπ. ΥΓ: Ευτύχησα να τον δω live σε μια από τις καλύτερες συναυλίες που έχω παρακολουθήσει. For those about to rock we salute you Malcolm all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2017 Rock the heavens brother.... RIP.... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2017 Τεράστιος παίκτης. Πέρασα την εφηβεία μου παίζοντας AC/DC, εννοείται αποτυχημένα! ;D Τουλάχιστον δεν τυραννιέται πλέον. Άφησε πίσω του πολύ σημαντικό έργο. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση