dimitris1993 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Με μεγάλη χαρά και περηφάνια σας παρουσιάζουμε την διασκευή μας στο τραγούδι της Αρλέτας "Μιά φορά θυμαμαι". Στίχοι: Γιώργος Παπαστεφάνου Μουσική: Γιάννης Σπανός Διασκευή: Ex Girlfriend's Perfume Filmed @ Vault Theatre and edited by Alexis Loukas & Petros Hatzianastassiou https://www.facebook.com/Alexis.Loukas.K?pnref=eh https://www.facebook.com/petrosha?ref... Recorded & Mixed at White Studios in Kipsely, Athens, Greece & by the great Greggy K. Mastered by George Bousounis @ Online Recording Masters Backing Vocals: REN Directed by Petros Hatzianastassiou, Evi Xenaki & Alexis Loukas Montaz, Edit, Effects, Post Production, Coloring by Alexis Loukas Camera, Lights by Petros Hatzianastassiou, Alexis Loukas & Alexandros Stigas Makeup Artist: Dimitra Chrouta Starring: Emia Politi Mairy Gkrouvra George Skiadopoulos Giannis Krontiras Dimitris Plessas Alexis Loukas Thanks to Vault Theatre Plus Follow us @ Facebook: https://www.facebook.com/ExGirlfriendsPerfume/ Ελπίζουμε να σας αρέσει παιδιά! :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Επειδή το συγκεκριμένο κομμάτι ανήκει στη μικρή, εκλεκτή και καθαρά υποκειμενική λίστα μου, με τίτλο "δεν αγγίζουμε ή αγγίζουμε πολύ προσεκτικά", εξεπλάγην ευχάριστα γιατί μου άρεσε πολύ η διασκευή σας ...μέχρι την αλλαγή στο 2:33, την οποία θεωρώ αχρείαστη και ουσιαστικά άλλο κομμάτι. Αλλά that's just me και στο κάτω-κάτω μπορώ να το ακούω μέχρι εκεί. :) Πολύ καλό βίντεο. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimitris1993 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Να σαι καλά!Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε! (Θα βγεί και radio edit έκδοση χωρίς το τελευταίο part! :P ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Το απόλαυσα. Εύγε ! υ.γ. Θα μπορούσε να είχε και δικό σας μεστό στίχο και να είναι κάτι μοναδικό. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 όλες σας οι δουλειές και αυτή η διασκευή στα αυτιά μου ακούγονται πάντα δημιουργικές και αναδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία το ταλέντο σας, την φρεσκάδα (ιδιαίτερα για τις δικές σας δουλειές) και τι να πω άλλο. Καταλαβαίνετε τι θέλω να πω , απλα ηθελα να πω μια καλή κουβέντα. Δυστυχώς δεν κατάφερα να σας δω από κοντά γιατί είχα πρόθεση προσωπικά αλλά δεν έκατσε, θα το κάνω καποια στιγμή γιατί το θέλω να σας δω live. Αξιοι!!!! Μπράβο!!! Για άλλη μια φορα δηλώνω fan και καλή συνέχεια και επιτυχία σε ότι κάνετε!!!!! Πραγματικά μπράβο για όλα!!!!!!! εύγε!!!!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimitris1993 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Να στε καλά! Live Αθήνα κάνουμε αρκετά οπότε θα χαρούμε να σε δούμε σε κάποιο και να τα πούμε και από κοντά! Αν όχι χαιρόμαστε που σου αρέσουν οι δουλειές μας! :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 όντως ευχάριστη έκπληξη μια και το αποτέλεσμα προσπερνώντας τις "ευκολίες" που προσφέρει μια "πιασάρικη" (πόσω μάλλον και δημοφιλής ήδη) μελωδία, φανερώνει γρήγορα ότι έχει πέσει πολύυυυυ δουλειά και ψάξιμο ξανά και ξανά μέχρι κάποια στιγμή να πείτε "φτάνει" τι άλλο θα χωρέσει... ;D η παραγωγή λίγο “thin” για τα γούστα μου… δεν ξέρω τι υλικό είχε ο υπεύθυνος για το mastering αλλά με άφησε με την αίσθηση ότι μπορούσε κάτι καλύτερο ως προς αυτό… αλλά γενικά χωρίς κάτι προς “ψόγο” (πλην ίσως κάποιων υποκειμενικών παρατηρήσεων στα πλαίσια της άποψης και του γούστου που δεν έχουν νόημα σε ολοκληρωμένες δουλειές)… εν πολλοίς μια χαρά και δύσκολα θα βρεθεί μέσος ακροατής να παραπονεθεί… ;) από τα κομμάτια που ενώ το είδος δεν θα χωρούσε σε κάποια playlist μου, ήδη το έχω ακούσει 3 φορές... :) ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους συντελεστές λοιπόν με μια ιδιαίτερη μνεία σε όσους εμπλάκηκαν στην ενορχήστρωση… ΥΓ. κάποια περάσματα στις κιθάρες μου θύμισαν έντονα τον SF… τόσο που έψαχνα μήπως και τον βρω κάπου στα credits… ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2017 Ποσο πιο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ , ΑΛΗΘΙΝΟ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ειναι το καλλιτεχνικο πονημα οταν εκφραζεται στην ΜΗΤΡΙΚΗ γλωσσα του καλλιτεχνη! ;) Μπραβο παιδια ,αναμενω και ΔΙΚΑΣ σας κομματια με ΕΛΛΗΝΙΚΟ στιχο (οπως πρεπει δηλαδη). (εμενα μου αρεσε και το break) κάποια περάσματα στις κιθάρες μου θύμισαν έντονα τον SF… τόσο που έψαχνα μήπως και τον βρω κάπου στα credits ;D ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimitris1993 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2017 Να στε καλά παιδιά για τα σχόλια σας τα λαμβάνουμε όλα υπ'όψιν.Σκοπεύουμε να κυκλοφορήσουμε τον 2ο δίσκο μας σε ελληνικό στίχο οπότε ευελπιστούμε να αρέσει η συγκεκριμένη διασκευή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2017 Πολύ καλή δουλειά μπράβο. Μου άρεσε από την αρχή μ.εχρι το τέλος. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση