Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2017 Phil X ;) Σωστός, καθότι και οι P90s. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 M' αρέσει που κάθε φορά όταν τηλ. στο αφεντικό και τον ρωτάω "πήραμε τίποτε καινούργιο"; Μ' απαντά "όχι βρε, εχω ότι θέλω" :P InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Ασε να ονειρεύομαι ρε φίλε... ;) Εσυ τα πεταλάκια που αγόρασες σε βάθος χρόνου να είχες σε τάλιρα, θα αγόραζες οικόπεδο εντός σχεδίου πόλεως. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Oτιδηποτε με p90 μου αρεσει. Αλλα οταν υπαρχει αυτο : 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Με το μπαρδόν δηλαδή, αλλά μόνο σε εμένα το σώμα μου κάνει Yamaha Σαντανό SG; www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Αν δεν ήταν μια απο τις πρώτες σου κιθάρες μια Yamaha, όπως εμένα π.χ., συνήθως την αγοράζεις σαν δεύτερη κιθάρα. Αυτή δυστυχώς είναι η αλήθεια. Η πρώτη μου καινούργια κιθάρα ήταν μια Yamaha SG 5A του 1968 που σήμερα πουλιέται ακριβότερα απο τα καινούργια μοντέλα της εταιρίας. Απο design πολύ πρωχώ τότε. Φαντάσου και το συνολάκι με καμπάνα, τακούνι και στενό πουκάμισο. O0 Flying Samurai! Άνετα θα μπορούσε να είναι στο top 5 των αγαπημένων μου κιθαρών, ειδικά σε canary yellow. Δυστυχώς δεν έχω πετύχει πουθενά κάποια, να την πιάσω στα χέρια μου... Η Revstar επίσης εξαιρετική off the norm. Συμφωνώ με το "φρέσκια" ως ορολογία. Όλα κάπου βασίζονται και κάτι θυμίζουν. Η διαφορά "ύφους" όμως στα δύο συγκρινόμενα είναι σημαντική. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Ασε να ονειρεύομαι ρε φίλε... ;) Εσυ τα πεταλάκια που αγόρασες σε βάθος χρόνου να είχες σε τάλιρα, θα αγόραζες οικόπεδο εντός σχεδίου πόλεως. -ζεις είναι το σωστό ρήμα. Ακόμη πάσχω από πεταλίτιδα. Καθότι εγώ πάιζω το πΕΤΑΛι μου και όχι τη κιθάρα μου. :-* InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 -ζεις είναι το σωστό ρήμα. Ακόμη πάσχω από πεταλίτιδα. Καθότι εγώ πάιζω το πΕΤΑΛι μου και όχι τη κιθάρα μου. :-* δε με λες.... σκέφτηκες μήπως να πάρεις ποδήλατο, μπας και σου βγεί φτηνότερα? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 δε με λες.... σκέφτηκες μήπως να πάρεις ποδήλατο, μπας και σου βγεί φτηνότερα? Έχω! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Ιδού και η απόδειξις! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση