sotosprince Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2017 Ειπαμε να περασουμε με το Γιώργο κιθαρες και φωνητικα στο backing track που ειχαμε βρει. Πολυ δυνατα τα φωνητικα του και απιστευτες οι σολιες του! Οι ρυθμικες μου ακουγονται ενα κλικ εκτος τονου αλλα δε μαμιεται, enjoy! >:D >:D >:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotosprince Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2017 Εδω μονο κιθαρες και φωνητικα σε περιπτωση που θελει καποιος να βαλει drums - bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2017 Μπραβο μαγκες. Με φτιαξατε. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2017 Ηχάρα οι ρυθμικές. Τα φωνητικά και η σόλο μου φάνηκαν λίγο χαμηλά στη μίξη αλλά anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2017 Πιάσατε και το ύφος. Και ηχητικά και παιχτικά. Ζούπερ. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2017 Σας ευχαριστουμε,ο Σωτηρης εκανε σχεδον ολη τη δουλεια. Τα φωνητικά και η σόλο μου φάνηκαν λίγο χαμηλά στη μίξη αλλά anyway Ετσι πρεπει,μην ξεφτιλιστουμε και τελειως. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2017 Ετσι πρεπει,μην ξεφτιλιστουμε και τελειως. ;D Αχ αχ, ακομα και στη μιξη ντροπαλος εισαι. Ασε αγορι μου να κανει καποιος αλλος τις μιξεις Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2017 Ετσι πρεπει,μην ξεφτιλιστουμε και τελειως. ;D Ήμανε σίγουρος ότι το έκανες επίτηδες, αλλά κάνεις μέγιστο λάθος. 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2017 @Spyros Delta Δεν μπορεις να πεις παντως,γνεθω λιγο μαλλακι εδω μπας και καλυψω την καραφλα. ;D ;D ;D Ήμανε σίγουρος ότι το έκανες επίτηδες, αλλά κάνεις μέγιστο λάθος. 8) :P :-* :-* :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotosprince Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2017 Σας ευχαριστουμε,ο Σωτηρης εκανε σχεδον ολη τη δουλεια. Ετσι πρεπει,μην ξεφτιλιστουμε και τελειως. ;D Σας ευχαριστουμε, αλλα εγω μονο τις ρυθμικες περασα τα δυσκολα ολα ο Γιωργος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση