Superfunk Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2007 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2007 Ποτε λετε να ναι διαθεσιμος στην ταπεινη μας Ευρωπιτσα;;; Καλος ακουγεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2007 Ρε συ σαν πολύ εύκολα δε βρωμίζει ο 57??? :roll: :roll: :roll: (Bέβαια ο τύπος έπαιζε και σε εντάσεις ...Τάκη... :lol: :lol: ) Πάντως προσωπικά θέλω έναν ενισχυτή με ΤΕΡΑΣΤΙΟ headroom ο οποίος να μη "σπάει" με τίποτα! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2007 Βλέπω ότι χαιρόμαστε όλοι με την φετινή NAMM ε;;; ¶ντε να δούμε και το conclusion να βγάλουμε συμπέρασμα για τα νέα προϊόντα που μας περιμένουν :D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2007 Ρε συ σαν πολύ εύκολα δε βρωμίζει ο 57??? :roll: :roll: :roll: (Bέβαια ο τύπος έπαιζε και σε εντάσεις ...Τάκη... :lol: :lol: ) Πάντως προσωπικά θέλω έναν ενισχυτή με ΤΕΡΑΣΤΙΟ headroom ο οποίος να μη "σπάει" με τίποτα! :lol: :lol: :lol: αγορι μου εσυ εισαι γενημμενος για fender twin reverb! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2007 Ρε συ σαν πολύ εύκολα δε βρωμίζει ο 57??? :roll: :roll: :roll: (Bέβαια ο τύπος έπαιζε και σε εντάσεις ...Τάκη... :lol: :lol: ) Πάντως προσωπικά θέλω έναν ενισχυτή με ΤΕΡΑΣΤΙΟ headroom ο οποίος να μη "σπάει" με τίποτα! :lol: :lol: :lol: αγορι μου εσυ εισαι γενημμενος για fender twin reverb! :wink: +1000000000 :wink: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2007 Ρε συ σαν πολύ εύκολα δε βρωμίζει ο 57??? :roll: :roll: :roll: αν και οντως βρωμιζει πολυ ευκολα, μου εκανε εντυπωση η αποκριση του στις δυναμικες του κιθαριστα. Elavd, θελουμε το ιδιο ακριβως, αλλα νομιζω οτι τελικα ειμαστε μια τραγικη μειοψηφια.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2007 αν και οντως βρωμιζει πολυ ευκολα' date=' μου εκανε εντυπωση η αποκριση του στις δυναμικες του κιθαριστα. [/quote'] Eμένα πάλι με τρέλανε αυτή η απόκριση στις δυναμικές! Ό,τι πρέπει για μένα που μια χαϊδεύω τις χορδές και μια τις κοπανάω! 8) Αν νομίζω πως η ένταση που έπαιζε ήταν...ear-bleeding. :lol: one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2007 Ο ενισχυτης αυτος εχει εκπληκτικα καθαρα (πιο ζεστα και γεματα απο τους blackface) και πολυ καλο headroom (εχω παιξει με εναν original) σε ΛΟΓΙΚΕΣ εντασεις,το μεγαφωνο του ειναι τετραπλασιου wattage απο τον ενισχυτη του (που ειναι μονο 12 βαττ) οποτε δεν θα εχεις προβλημα με τα καθαρα αν παιζεις σε κανονικες εντασεις. Ομως αν θες τρομερα δυνατα καθαρα παρε εναν blackface ενισχυτη με solid state rectifier. Εννοειται οτι αν δεν παιζεις με μονους μπορεις καλιστα να τον ξεχασεις μια και με διπλους ακουγεται ,οπως και οι περισσοτεροι Fender,αηδια.... Ο συγκεκριμενος ενισχυτης συμπεριφερεται θαυμασια και με τα εφε (ο EDGE χρησιμοποιει ΔΥΟ απο δαυτους μαζι με τους AC30 του) :wink: Προσωπικα τον ΛΑΤΡΕΥΩ αυτον τον ενισχυτη και σκεφτομαι σοβαρα να τον χτυπησω (και βεβαια να του βαλω ενα τετρακοσαρι EMINENCE DELTA Pro για να μη "σπαει" με τιποτα και για να εχω κτηνωδες twang!! :lol: ) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2007 αν και οντως βρωμιζει πολυ ευκολα' date=' μου εκανε εντυπωση η αποκριση του στις δυναμικες του κιθαριστα. Elavd, θελουμε το ιδιο ακριβως, αλλα νομιζω οτι τελικα ειμαστε μια τραγικη μειοψηφια.. :)[/quote'] Count me in.... 8) ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση