otto## Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2017 Ο John Tikis είναι στην φωτό? ;D Εγώ θέλω αυτήν. ενταξει καλο ειναι λιγο figuring αλλα αυτη ρε παιδι μου ειναι για τον φλωρινιωτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2017 Αν κρίνω από τη δικιά μου (μοντέλο '12) η ποιότητα κατασκευής θα είναι αρκετά καλή, ήχος & εμφάνιση είναι υποκειμενικά. Έχουν αλλάξει/προσέξει αρκετά τους μαγνήτες τους τα τελευταία χρόνια, καλό είναι που το περνάνε και στα SE μοντέλα. Δυστυχώς οι τιμές έχουν ανέβει αρκετά, δεν είναι πια οι ευκαιρίες που ήταν κάποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2017 ενταξει καλο ειναι λιγο figuring αλλα αυτη ρε παιδι μου ειναι για τον φλωρινιωτη. Όχι ρε συ. Θα έπαιρνα αυτό το στρετσάκι αυτές τις μπότες και από πάνω το μπλουζάκι του Bolan εδώ και καθάρισα. ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2017 Δείτε εδώ ρε https://www.noiz.gr/index.php?topic=206448.0 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2017 H PRS αποκάλυψε τα νέα κιθαρόνια για το 2018, κάποια υπάρχοντα με upgrades και κάποια νέα. Απολαύστε χρώματα :P SE Standard 24 Multi-Foil SE Standard 24 Multi-Foil - 2018 https://imgur.com/a/1bqK6 H μερα που το γουστο πεθανε. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση