dimsonic Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2018 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 7 Νοεμβρίου 2018 από vagelism Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2018 Νεος Vai.. "Hey Folks, Steve here. Enjoy this little video adventure we made for 'Dark Matter', a track from Modern Primitive where I get to steam punk out a bit. The idea was to create an alien type landscape where each band member was filmed at a different speed and then brought together in various shots. I had to learn the song backwards! This left me knowing the future for a few days after the shoot, and I discovered all is well. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2018 Έχω φάει κόλλημα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2018 2 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2018 Πω πω, που το θυμήθηκες .... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Πω πω, που το θυμήθηκες .... άκουγα αυτό στο άκυρο και το θυμήθηκα γιατί τα είχα αγοράσει την ίδια μέρα... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις