vagelism Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Παρε να ακουσεις και μερικους εμπαλους τοτε. {αν και δεν τρεφω και μεγαλες ελπιδες....} https://youtu.be/wTMVWfDFt-c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 σε πάω στοιχημα μια Ludwig Legacy ότι αν άκουγαν αυτοί οι...εμπαλοι αυτά που λες για τους Beatles θα πέθαιναν στα γέλια :) ,αν δεν αυτοκτονούσαν πρώτα δηλαδή... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 πάντως ωραία ευκαιρία να ξανακούσω κομμάτια των άμπαλων από μπαλαδόρους... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Άμπαλος... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 πάντως ωραία ευκαιρία να ξανακούσω κομμάτια των άμπαλων από μπαλαδόρους... Πες το ψεματα. Με αφορμη το νημα,ολη μερα σημερα ακουω Μπητλες. Η απο τους ιδιους η διασκευες. Γεια σου Φωταρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 ολη μερα σημερα ακουω Μπητλες. Η απο τους ιδιους η διασκευες. Πέστε με ότι θέλετε, αλλά πάντα μου άρεσαν περισσότερο οι διασκευές από άλλους των τραγουδιών των Beatles παρά τα πρωτότυπα..... Γεια σου ρε Γιώργαρε :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2017 αγαπημένο... γεια σας -αροι δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις