gvour Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2018 Φρεσκότατο! Άντε να έρθει Ελλάδα να γουστάρουμε! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2018 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2018 ντάξει μη ξεχνιόμαστε κιόλα.. δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2018 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2018 Mετα τα ωραια που εβαλε ο Νικος-τους Feelgood τους ειχα δει στο "Ροδον" και κοβανε πωπους(επιεικως) και εννοειται δεν ξεχναμε-ενα ακομα RnR αριστουργημα το αποκατω. Θυμαμαι τους "κραζανε" οταν εβγαλαν τον δισκο(ειχε φυγει ο Φαστ Εντυ και οι "die hard"fans δε γουσταρανε καθολου τον Robbo). Ο χρονος εδειξε οτι βιαστηκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2018 Administrator Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2018 Μια καθ' όλα παραδοσιακή αλλά gamati εκτέλεση του House of the rising sun απο το φιλαράκι μου τον Johnny Gallagher. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2018 gamati εκτέλεση του House of the rising sun απο το φιλαράκι μου τον Johnny Gallagher. Πα,πα,πα,πιπερι Κε αντμιν. ;D Θυμαμαι οτι ειχατε συναντηθει σε καποιο τρενο/μετρο η κατι τετοιο τελοσπαντων. Περα απο πλακα,ειναι οντως ματογα. Εχει απο το παλιο-το Ανιμαλς εννοω (το πιο γνωστο νομιζω)κι ας μην ειναι στην πραγματικοτητα δικο τους-αλλα εχει και το αλλιωτικο,δικο του. Ωραια πραματα. Το μονο κακο,πολλα μουσια βρε αδελφε. Μου θυμιζει Ρικ Ρουμπιν. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2018 Administrator Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2018 Το μονο κακο,πολλα μουσια βρε αδελφε. Μου θυμιζει Ρικ Ρουμπιν. ;D Πιθανώς να καλύπτει στοιχεία της σωματικής του διάπλασης. 8) Αλλά πολύ κοσμοπολίτης φίλε μου. Εχει αυτή την μόρφωση που δεν μαθαίνεται πουθενά επίσημα. Τον λάτρεψα και θα 'θελα να τον φέρουμε για κανα live εδω. Ίδωμεν. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george956 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2018 Για τους λατρεις του ειδους... προτεινεται ολο το αλμπουμ ανεπιφυλακτα ! Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις