Zanxion Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2018 Έχω κολλήσει με το Heartbeat του Michael Chapman: Ειδικά στο 33:05. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2018 No comment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2018 Με συγκίνησες αποπάνε , η αγαπημένη μου μπάντα "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2018 Αφτό το λένε σρέντιν ή δεν ήταν αρκετά μέταλ ο ex-Yardbird. Αλλά μήπως και οι Page , Clapton ex δεν ήταν ; >:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2018 Δεν ξέρω αν είναι η μελωδία, η φωνή του αείμνηστου ή ο στίχος, αν το ακούσω υπό καθεστώς συναισθηματικής φόρτισης, πάντα βάζω τα κλάματα. Το τραγουδούσαμε τις προάλλες με την δικιά μου στον καναπέ, σκέφτηκα ότι την επόμενη φεύγει, σηκώθηκα και κλείστηκα στην τουαλέτα για να κλάψω. Το ξανακούω πριν λίγο μόνος μου, συνειδητοποιώ ότι είμαι ερωτευμένος, μου λείπει και πλαντάζω. Της είπα να το βγάλει στο πιάνο, να μάθω να το τραγουδάω άψογα και όταν ξαναέρθει να το βγάλουμε και να το ηχογραφήσουμε, οπότε μείνετε συντονισμένοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2018 Αφτό το λένε σρέντιν ή δεν ήταν αρκετά μέταλ ο ex-Yardbird. Αλλά μήπως και οι Page , Clapton ex δεν ήταν ; Λάθος κόπι πάστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dorian Earl Gray Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2018 Δεν βάζετε μπλουζιες ή jazz fusion και κομμάτια 80 ετών ( ή μουσικών 80 ετών έστω ) και αγχώνομαι τι σολο έπαιξε ο θεός "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dorian Earl Gray Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2018 @Rebel_Of_South σήμερα άκουσα το Pull Me Under καμιά 10αριά φορές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2018 Και 2 αδικημένα που λατρεύω από έναν μάλλον αδικημένο δίσκο , αφού το σερί αριστουργημάτων για την πλειοψηφια τελείωσε στο 7th son "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις