nickel Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2018 Κιθαρούλα καρδούλα ;D ;D ;D ;D ο κερατάς αίσχη είχε κάνει σε όλο το άλμπουμ... και τι παραγωγή ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Δεν μας εχει συνηθισει σε τετοια ο Victor {ουτε ο Weingart} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Δεν το γνώριζα το πόνημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Δεν το γνώριζα το πόνημα συγνωμη αλλα ο τροπος που το λεει η Ελενη....δεν βαζω τιποτα μπροστα . {η ενορχηστρωση δεν μου λεει τιποτα} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2018 Jing Chi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2018 Το ΑΠΟΛΥΤΟ punk (και ο πρωτος δισκος που αγορασα ποτε μου με "δικα μου" λεφτα ,απο το Λονδινο το 1979 ;D) t's Alive is the first live album by the American punk band the Ramones. It was recorded at the Rainbow Theatre, London, on December 31, 1977, and released in April 1979. The title is a reference to the 1974 horror movie of the same name. The album was originally released as a 2-LP set and draws material from the Ramones' first three albums. Four concerts during the UK tour were recorded, but the New Year's Eve performance was chosen because ten rows of seats were thrown at the stage after the concert and it was considered the best of the performances at the venue. ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 https://www.youtube.com/watch?v=1H9UkoNiWG8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Παίρνει κι αυτός μέρος στο Noiz jam....?O0 Καλούτσικος είναι! :laugh: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2018 Παίρνει κι αυτός μέρος στο Noiz jam....?O0 Καλούτσικος είναι! :laugh: Ναμαστανε κι εμεις-για την παρτη μου μιλαω βεβαιως,πληθυντικος μεγαλοπρεπειας λογω ογκου-το μισο καλοι. :-* :P Δε μαγεις,για να γουσταρουμε παιζουμε κι ας μην παιξουμε ποτε ετσι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις