BlackCrow81 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2018 Φρέσκο από Al DiMeola από το νέο του άλμπουμ Opus. Η πρώτη συγχορδία είναι μια Σι ματζόρε εβδόμης Βmaj7/D# :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 <3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2018 Μια χαρά ;D Εγκρίνεις ? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
j.g.!!! Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2018 YouTube Κανάλια : Tzei Tzi - Drum Covers , Τ.Ε.Λ.Ο.Σ. - One Person's Band , Winter'Sweat - Music Upload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2018 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2018 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2018 https://www.youtube.com/watch?v=YKK3D0H9fWo Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις